O tom, jak si Agáta vyřizovala účty s Lucií Petriškovou, která o ní šíří zprávu, že byla milenkou Leoše Mareše, čtěte zde.

Videorozhovor s Agátou čtěte zde.


Obzinová - Kašparová (facka kolegiální)

Osudové následky měl spor dvou moderátorek televize Nova Jitky Obzinové a Kateřiny Kašparové v roce 1997. Reportérka tehdejších Televizních novin Kašparová odešla po odvysílání své noční relace Právě dnes do maskérny. Tam se setkala s tehdejší moderátorkou Televizních novin Jitkou Obzinovou. Došlo se sporu, při kterém měla Obzinová Kašparové vrazit facku. Ta si napadení nenechala líbit a medializovala ho. Výsledek všeho byl, že Kateřina ve zpravodajství Novy skončila.

Fotogalerie
1 fotografie


Batulková - Rybová (facka dvou sokyň)

K facce údajně mělo dojít také mezi herečkami Danou Batulkovou a Lindou Rybovou. Rybová své kolegyni z divadla odloudila manžela Davida Prachaře. Zhrzená Batulková tehdy prý neudržela nervy na uzdě a mladší herečce jednu vlepila. Výsledek? Rybová má s Prachařem už tři děti.


Macek - Rath (facka gentlemanská)

Politici Miroslav Macek (ODS) a David Rath (ČSSD) sice nepatří do showbyznysu, ale jejich ´políček´ v roce 2006 pobavil český národ víc než kdejaká televizní show. Vše začalo tím, že Rath veřejně prohlásil, že Macek si vzal svoji movitou manželku jen pro peníze. Uražený Macek pak médií řekl, že si to s Rathem osobně vyřídí.

Ta chvíle nastala na valnou hromadě České stomatologické komory. Ministr David Rath sem přišel přispět do diskuze, kterou měl moderovat právě Macek. Těsně před zahájením rozmluvy ale oznámil, že si musí vyřídit osobní věc. Pak přistoupil zezadu k Rathovi a uštědřil mu pohlavek. Šokovaný Rath vstal od předsednického stolu, nakročil k odchodu a pak se vrátil a postavil se Mackovi čelem. Ten na něj však zaútočil pěstmi a Rath se bránil. Oba odtrhl až Rathův spolupracovník Michal Sojka. Lékaři pak Macka ze sálu vypískali. Ten odešel a prohlásil, že to považoval za vhodné.

Událost měla dohru u soudu. Rath Macka zažaloval o milionové odškodné. Soud nakonec rozhodl, že stačí jen omluva.


Zeťová - Bednář (facky milenecké)

Loni v červnu se na veřejnosti ukázala zmlácená zpěvačka Helena Zeťová. Proražený ušní bubínek, krvavé podlitiny, rány ve tváři a těžký psychický šok! Všem bylo jasné, že to je výsledek ´italské domácnosti´ s hokejistou Jaroslavem Bednářem. Ačkoli zpěvačka i její přítel zcela popřeli, že by noční rvačka byla jejich vzájemným konfliktem, nejbližší okolí tvrdilo: "Oba jsou prudcí a ví se, že na facky nedošlo poprvé. Jarda prostě Helenu odprosil a chtějí to zamést pod koberec," nechal se slyšet jeden ze známých obou párů.

Vztah obou před několika měsíci skončil. Hokejista si ´nabrknul´ miss Lucii Hadašovou.


Holovský - Fasterová (facky ze žárlivosti)

Jména Dana Holovského a Veroniky Fasterové jsou spojena se třetí řadou reality show VyVolení. Atraktivní pár v sobě našel během soutěže zalíbení a ve vztahu pokračoval i po jejím skončení. Jenže vztah žárlivého ´bouchače´ Holovského a Fasterové, která fotí erotiku, se brzy proměnil v divokou řež. Veronika podala na Dana trestní oznámení za fyzické napadení a pokus o znásilnění. Příčinou měl být fakt, že se Veronika na jedné diskotéce setkala s bývalým přítelem.


Šteindler - syn (facka rodičovská)

Hádka, rvačka a policie! Tak oslavil režisér a herec Milan Šteindler vloni Den dětí se svým synem Oliverem (17). Obyvatelé domu, kde má Šteindler ateliér, byli v šoku. Herec dal synovi pěstí do oka, pokousal ho a pak zavolal policii. Jeho zběsilému řádění přihlížela i Šteindlerova dcera Johanka. Hádka, která přerostla ve rvačku, kdy dal otec synovi mj. ránu pěstí do oka a pokousal ho, se údajně strhla kvůli poměrům v rodině Šteindlerových. V té době totiž vyšlo najevo, že má herec milenku.


Noid - Laffita (provokace)

K vážnému konfliktu došlo v roce 2006 i na takové akci, jakou byl beznadějně vyprodaný koncert zpěvačky Madonny. Známý návrhář Osmany Laffita zde slovně napadl Slavici Lucii Bílou! Její tehdejší manžel Václav Noid Bárta se jí zastal a málem z toho byla rvačka.

Konflikt vznikl, když se Laffitův přítel Guy zvedl ze židle a začal na písně popové královny divoce tančit. Za ním sedící Bílá s Noidem ho slušně požádali, jestli by si nemohl sednout, protože přes něho špatně vidí. Ale Guy se na Lucii obořil s tím, že je na koncertě své nejoblíbenější zpěvačky Madonny, a tudíž si ho chce pořádně po svém užít. Po ostré výměně názorů to vypadalo, že dojde ke rvačce. Ale tomu v poslední chvíli zabránili Laffitovi bodyguardi a posléze i přivolaná policejní hlídka.


Menzel - Sirotek (profesní žárlivost)

V roce 1998 vzal režisér Jiří Menzel proutek a veřejně jím zbičoval na filmovém festivalu v Karlových Varech producenta Jiřího Sirotka. Chtěl tím dát veřejně najevo svůj nesouhlas se sporem, který mezi nimi byl. Oba se tehdy hádali o zfilmování knihy Bohumila Hrabala, Obsluhoval jsem anglického krále. Výsledek? ´Krále´ nakonec s úspěchem zfilmoval Menzel.