Petrišková nyní řeší hlavně to, že ji Hanychová označila za narkomanku. „Sedím u právníka a rozhodla jsem se, že půjdu na testy. Na krev se bojím, mám fobii z jehel, ale drogy se dají nově dokázat na stěrech. A já dokážu, že jsem čistá a Agáta mě obvinila falešně,“ řekla Blesku.

Fotogalerie
10 fotografií

„Zrovna ona si to dovolí říct?! Potrefená husa se ozve nejdřív,“ pokračovala. Na testy chce pozvat i reportéry Blesku. Hanychová ovšem trvá na svém názoru, že Petrišková drogy bere. A kromě toho, že stále popírá svůj sex s Marešem, tvrdí, že s ním nespala ani Lucie.

„Leoš má vkus a s takovou lůzou by si nic nezačal,“ je přesvědčená. „Já bych na rozdíl od ní mohla jít na testy hned, klidně i na tu krev. Našli by mi leda vodku,“ dodává Hanychová.

Dokonce před Petriškovou varovala i jejího nového přítele, motokrosového závodníka Aleše Liemanna, jehož zná z dřívějška. „Jestli se s tou špínou co nejdřív nerozejdeš, jenom tě zničí,“ řekla mu, když ji kvůli Petriškové kontaktoval.

Prostřednictvím Blesku chce Agáta vzkázat mladým modelkám, aby si z Lucie Petriškové rozhodně nebraly příklad. „Kokainová dieta sice skvěle funguje na hubnutí, ale zdravá životospráva a cvičení jsou rozhodně zdravější. Ale hlavně: Mozek zůstane v pořádku!“

O válce obou modelek čtěte také zde.

O tom, že Petrišková prý spala s Leošem bez kondomu, čtěte zde.