Více o obvinění Lucie Petriškové a jejím novém milenci čtěte zde.

"Je závislá na ´koksu´ a asi jí z toho hráblo. Měla by se léčit," ohradila se doslova Hanychová.

"Slyšela jsem, že poté, co jsem to s Leošem ukončila, mě v jeho posteli nahradila Agáta Hanychová," tvrdí neochvějně Petrišková. ¨

Agáta to ostře popírá a ve špinavém boji missek nasazuje těžší kalibr: "Petrišková je obyčejné koště a to, že si dovolila vzít moje jméno do úst, si odnese. Zničím ji, a to myslím smrtelně vážně. Nepřeji si, aby si takováhle lůza brala moje jméno do pusy. Je to holka, která je na hlavu a potřebuje doktora."

Fotogalerie
2 fotografie

Nařčení, že spala s Leošem Marešem, Agátu žhaví do běla! "S Leošem jsem nikdy nespala. Se ženáči si totiž nic nezačínám, a když byl svobodnej, tak jsme se neznali. Možná by slečna Petrišková měla přestat brát drogy. Každý to o ní ví, že bere a hodně," přidala na razanci Hanychová.

Petrišková ale trvá na svém. "Agáta s Leošem spala, vím to moc dobře,“ řekla Blesku. Její obvinění je možná motivováno snahou nezůstat ve skandálu, kde teď figurují i drogy, sama. Poté, co přiznala poměr s Marešem, se k ní totiž řada lidí otočila zády...

"Nemám zapotřebí se zviditelňovat. Sama bych o tom nikdy nezačala. Novináři ale o mně a Leošovi měli konkrétní informace. Nechtěla jsem lhát, tak jsem poměr s Leošem přiznala," vysvětluje Petrišková s tím, že Agáta by měla udělat to samé.

Lucie Petrišková své svlékla v Blesku

276451:gallery:true:true274916:gallery:true:true