"Donedávna to na mně nebylo vidět, taky jsem měla obavy z komplikací, takže rodině jsem to řekla až o Vánocích. Automaticky se zeptali, jestli jsem byla na umělém oplodnění," směje se Štěpánka, která však své dva poklady, kteří se budou jmenovat Honzík a Adámek, s partnerem počala přirozeně.

"Přitom nikdo z rodiny dvojčata nemá, byl to fakt šok. Vzhledem k tomu, že jsou dva a že nejsem nejmladší, tak je dost nevyzpytatelný i termín porodu. Zatím to vypadá na duben nebo květen," říká Štěpánka, která od odchodu z TV Prima před dvěma lety pracuje jako moderátorka na volné noze a pořádá mediální tréninky. Právě díky tomu, že v práci je sama svou paní, věří, že mateřství její pracovní aktivity nijak nepřeruší.

"Můžu si zorganizovat čas podle svého, takže žádnou pauzu ani moc nechystám," říká Štěpánka, která by v létě navíc ráda zvládla zpečetit vztah s otcem svých dětí před oltářem. "Původně jsme se chtěli brát na jaře, ale miminka nás trochu předběhla, tak jsme to museli odložit," dodává moderátorka.