A co říká sám Homola? "Miluju svoji dceru Lauru. Už kvůli ní o rozchodu nebudu mluvit," řekl Blesku.

Homolovo okolí má ovšem o příčinách krize páru jasno. "Matěj je čestnej, férovej člověk, který nade vše miluje svoji dceru. To, co se o Matějovi říká, je ve skutečnosti trochu jinak," řekla Blesku Martina Tůmová, manažerka kapely Wohnout, kde je Homola frontmanem.

Fotogalerie
1 fotografie


Že mají Dara a Matěj rozdílný životní styl, věděli podle jejich okolí oba od začátku vztahu. Přátelé zpěváka kapely Wohnout dokonce tvrdí, že ho Dara použila jen jako 'dárce spermatu '. Velmi dobře prý věděla, že vztah je předurčen k zániku. "I když bylo jasné, že ten vztah prostě vydržet nemůže, chtěla Dara za každou cenu dítě. V pětatřiceti se není ani čemu divit. Matěj do vztahu ale šel po hlavě a dělal, co Daře na očích viděl," mají jasno přátelé Homoly.

Čtěte také:
Osudoví muži Dary Rolins
Dara: Matěji, neopouštěj nás!
Dara Rolins: Jsem smutná a zklamaná...


O tom, že ve vztahu dvojice nebylo už dlouho něco v pořádku, svědčí i to, že Dařini rodiče nechtěli dlouhé měsíce Matěje přijmout do rodiny.

Dara Rolins a její blízcí ale stále tvrdí, že za rozchod může především zpěvák a jeho životní styl, který je odlišný od toho, jež vyznává společenská Dara. "Matěj má úplně jiný přístup k životu a jiné priority než Dara. A ani dítě ho nezměnilo tak, jak Dara doufala. Doma se už dlouho jen potkávali," míní přátelé Dary a jsou přesvědčeni, že ona udělala pro udržení vztahu maximum. "Třeba teď, kdy je jejich vztah v krizi, tak se Matěj sebere a na měsíc odjede do Indie. To je celý on. A určitě to není v pořádku," dodávají.

Kde je tedy pravda? To si zatím Dara a Matěj nechávají pro sebe...