Nic hezčího si manželé Korcovi pod stomeček nemohli nadělit. Právě na Štědrý den odpoledne, přesně ve 13:25 se jim narodila holčička Magdalénka, která vážila 2,84 kg a měřila 48 cm.

Natěšený tatínek Vlasta byl samozřejmě u porodu a nejen že sám přestřihl pupeční šňůru, ale mohl sám vatičkou a genciánkou napsat "sl. Korcová"

 

Fotogalerie
3 fotografie

Porod trval pouhých 45 minut a na hladkém průběhu má mimořádnou zásluhu MUDr. Jan Menšík a jeho kolektiv z krčské nemocnice, který se o maminku s dcerou vzorně postaral.

"Už vím co je to nirvána" řekl dnes Vlasta se slzami v očích, když v náručí držel svou prvorozenou dcerku. "Nic podobného jsem nezažil. Když jsem jí porvé na sále zahlédnul, brečel jsme štěstím! Teď se budu domů těšit dvojnásobně, na tu mojí krásnou dívčí přesilovku."

Velká Magdaléna je ve skvělé kondici a ve čtvrtek už absolvovala první školení pro maminky. "Začíná mně ne celovečerní, ale celoživotní film se zodpovědností na celý život. Poznávám nové dimenze.

Vše co pro mě bylo dosud důležité, bylo malicherné a pominulo. Pochopila jsem, jaká starost a na druhou stranu radost a krásný pocit v životě začíná," řekla Magdaléna.