Nejkrásnější české filmové princezně všech dob Libušce Šafránkové se splnil dívčí sen. Když osud rozhodl, že ona sama má jen jednoho potomka, dočkala se díky synovi velké rodiny, o které vždy snila.

Jediný syn Josefa Abrháma a Libuše Šafránkové, který je dnes už dvojnásobným otcem, nese po tátovi jméno Josef (31).

Pracuje jako dokumentarista. Svého času nepřímo způsobil, že maminka Libuše nemohla přijmout roli Alžběty Čeňkové ve slavném seriálu Jaroslava Dietla Nemocnice na kraji města.

Fotogalerie
2 fotografie

Kvůli tomu, že Šafránková čekala dítě, ztvárnila pak tuto postavu Eliška Balzerová. A syn Josef dělá rodičům jen radost. Na podzim roku 2006 – kdy Libuše a Josef slavili třicáté výročí svatby – potěšil rodiče prvním vnukem, který dostal po dědovi a otci jméno Josef.

Tuto středu jim představil dalšího pokračovatele rodu – tentokrát nese krásné staročeské jméno Antonín. Libušku a její rozvětvenou rodinu tak čekají opravdu krásné Vánoce. A její přání? Už léta je pro Popelku stejné.

„Tři zdravá jádra z pohádkových oříšků pro celou rodinu,“ říká Libuška. Šťastný dědeček a babička se od středy plně věnují rodinným radostem, a tak třeba vynechali i první projekci pohádky Kouzla králů, kde oba hrají. Telefon včera celý den nezvedali. Zřejmě si užívali malého Toníčka.