"Největším problémem pro mě po té době stále zůstat skromný," prohlásil při děkovném projevu Karel Gott. Ani letos jsi to, Karle, opravdu, ale opravdu nečekal?

Karel Gott a Pepa Vojtek - jak jinak než s kabátem...
Autor: Martin Mithofer a Ladislav Křivan

Jisté to není! Co však mohlo Mistra v zákulisí opravdu překvapit, byl výstřih Gábiny Partyšové. Její model patřil rozhodně k těm nejodvážnějším. Nejen našemu fotografovi, ale také všem přítomným ukázala zadeček. A taky to, že si pod šaty nevzala žádné spodní prádlo!

Gábina Partyšová všem ukázala svůj zadeček
Autor: Martin Mithofer a Ladislav Křivan

Trumfnout by ji mohla snad jen manželka Petra Jandy Alice, která v oranžové róbě ukázala svou superštíhlou postavičku.

Vyniknout své postavě dala také manželka Leoše Mareše Monika. Její bílé obepínající šaty všem odhalili Moničino zvětšující se bříško. Leoš s Monikou totiž čekají svého druhého potomka.

Fotogalerie
15 fotografií

Skupinou roku 2008 se stala skupina Kabát. Za nimi na druhém místě skončili Chinaski a Divokej Bill na místě třetím.

Zpěvačkou roku se v anketě Zlatý slavík stala Lucie Bílá. Jedenáctou sošku převzala v červených šatech. V publiku jí držel palce syn Filip. Lucie Bílá se také stala vítězkou v kategorii Absolutní slavík! Stříbrná slavice Lucka Vondráčková přebírala cenu s devětatřicítkovou horečkou. A nejen tím byla originální. V rámci své děkovné řeči popřála ve znakové řeči pěkné Vánoce a šťastný nový rok také všem neslyšícím

Televizní diváci se měli během přímého přenosu možnost zapojit se do hlasování. SMS hlasy rozhodovali o vítězi v kategorii Objev roku. Titul získal zpěvák Marek Ztracený.

Po skončení přímého přenosu následuje večírek v hotelu Ambassador. Na místě tam máme naše video- a fotoreportéry. Materiál pro vás připravujeme...