Nejdřív se nechal nafotit do kalendáře autosalonu Impex Car a teď se dokonce díky telemostu provokativně zúčastnil jeho pražského křtu!

Radovan Krejčíř, obviněný v České republice z řady zločinů, na křtu fyzicky chyběl, přesto se ho zúčastnil. Majitelé autosalonu zajistili spojení přes internet. Krejčíř seděl v Jihoafrické republice u počítače a obrovské plazmové obrazovky v Praze jeho spokojenou naducanou tváří plnily sál. „Jak se máte, nechybí vám něco?“ zeptal se Krejčíře do Johannesburgu moderátor Libor Bouček. „Chybí mi kamarádi a hlavně policie ČR. Ne, vážně. Chybí mi kremžská hořčice,“ zavtipkoval Krejčíř.

Fotogalerie
6 fotografií

Na otázku, proč se nechal nafotit do kalendáře, odpověděl: „Rozmýšlel jsem se velmi krátce. Vzal jsem to kvůli svým kamarádům Simonovi a Pavlovi (majitelé Impex Caru Simon Štekl a Pavel Kyllar – pozn. red.).“ Krejčíř měl připraveného i hosta. Ten ale do jeho luxusní vily nedorazil. Pozdravit hosty křtu měl z Johannesburgu Krejčířův přítel, světový motocyklový šampion Valentino Rossi, který v té době v JAR soutěžil. Na křest dorazili ze sportovců jen hokejista Petr Nedvěd (36) a fotbalista Tomáš Řepka (33). Ostatní sportovní hvězdy kalendáře se omluvily kvůli angažmá v zahraničí.


Faltýnové po léčení otrnulo: Ukázala kalhotky!

Modelka Petra Štekl Faltýnová (30) před pár dny podepsala revers v nemocnici a už řádí na večírcích! Na párty autosalonu, který vlastní její manžel Simon Štekl, si vzala krátké šaty a při neopatrném kleknutí k luxusnímu vozu ukázala hostům nejintimnější zákoutí svého těla – kalhotky. Petra měla letos už podruhé náběh na zánět mozkových blan a skončila v nemocnici. „Měla jsem příznaky, ale podezření se naštěstí nepotvrdilo. V nemocnici jsem byla jen jeden den a podepsala jsem revers, mám hodně práce. Jsem v pořádku,“ řekla Blesku Faltýnová.