"Měl jsem smlouvu jen do konce roku a dál jsem to neřešil. Ale protože se o konci Přísně tajné mluvilo už týden, stihl jsem dostat několik dalších nabídek. Ať už do televizí či do dalších médií. Vybírám si, co budu dělat dál," řekl Blesku Sagvan Tofi, který však odmítl cokoli konkrétního prozradit.

Fotogalerie
2 fotografie


"Každopádně mi Přísně tajné hodně pomohlo v mém comebacku," dodal.

Jitka Kocurová svůj rychlý odchod z výsluní vnímá o poznání smutněji. "Zpráva je to rozhodně špatná. Po pořadu se mi bude hodně stýskat," svěřila Blesku.

"Snažím se hledat i ty dobré stránky. Budu mít aspoň víc času jezdit na Kypr za přítelem Alešem Chvalovským," řekla Kocurová.

Kromě toho,že oba zmízí z obrazovky, přijdou i o tučné honoráře. Za každý natočený díl inkasovali 20 tísíc korun (měsíčně 100 tisíc). "Sagvan se podílel na scénáři, takže bral o něco víc," upřesnil zdroj z televize.

Pod Jitkou Kocurovou se moderátorská židle začala viklat už zhruba před měsícem. Tvůrci pořadu s ní chtěli rozvázat spolupráci již v listopadu. Před předčasným odchodem ji na poslední chvíli zachránil úraz Sagvana Tofiho, který při ranní hygieně proletěl skleněnými dveřmi u své koupelny a málem přišel o ruku. Kocurová tak Přísně tajné odmoderovala sama.

Moderátorská dvojice Kocurová - Tofi provázela pořadem od začátku října. Během té doby si však pořad nedokázal získat potřebné množství diváků. Sledovalo ho přes 800 tisíc diváků, což bylo pro Novu málo. Převálcoval je dokonce i stejně zaměřený TopStar na TV Prima.