V pořadu Nic než pravda již podruhé zasedne v pondělí večer do horkého křesla Hana Jiroušková (40). A opět dostane pořádné otázky na tělo.

Odpověď tety z Klokánku, že souhlasí s tělesnými tresty, všechny překvapí. Druhým soutěžícím je Michal Mravec (38). Bývalý skinhead přizná, že dokáže zabít člověka holýma rukama.

Fotogalerie
2 fotografie

Hana Jiroušková ve studiu prozradí, že v obchodě, který kdysi vlastnila, prodávala úmyslně prošlé potraviny a vědomě ošidila zákazníka. Sama překvapí svého partnera, když přizná, že má sexuální fantazie, o kterých on nemá tušení. Když vytuší paní Hana možnost dalších sexuálních otázek, raději hru ukončí a odejde se sto tisíci korunami.

Jako druhý zasedne k moderátorovi Petru Šiškovi Michal Mravec - bývalý skinhead. V období mezi castingem soutěže Nic než pravda a samotným natáčením se stihl oženit. Přesto přizná, že by dokázal zabít člověka holýma rukama, v dětství trhal mouchám křidélka, napadl policistu i vykřikoval rasistická hesla. "To je ale všechno minulost," tvrdí Michal Mravec. Teď prý žije spořádaný život a velmi se uklidnil.

I na tyto otázky Hana Jiroušková odpoví:
Jste přesvědčená, že jste si nikdy na synovi nevylévala vztek nahromaděný z problémů s manželem?
Souhlasíte s fyzickými tresty pro děti?
Uhodila jste někdy cizí dítě?

I na tyto otázky Michal Mravec odpoví:
Uměl byste zabít člověka holýma rukama?
Trhal jste v dětství mouchám křidélka?
Jedl jste někdy hmyz?