Leoš Mareš

Leoš Mareš
Autor: Martin Malý

Z nejpopulárnějšího a nejlépe placeného českého moderátora se prý stala primadona a Nova s ním už nechce mít nic společného. Z Václavského náměstí, kde bude opět probíhat "novácký" Silvestr, vyšoupl Mareše (32) Martin Dejdar, z Českého slavíka zase Těžkej Pokondr.

MAREŠ KONČÍ NA NOVĚ, ČTĚTE ZDE...


Veronika Žilková

255248:gallery:true:true

Známá herečka a moderátorka se bude muset rozloučit s talkshow Pustit žilou, který patnáckrát uváděla na TV Prima. Vysílání pořadu skončí příští měsíc a sama Žilková (47) svůj vyhazov přičítá finanční krizi, kdy i televize chce začít šetřit. Žilou už Veronika nepustí...


Pavel Zuna

Pavel Zuna
Autor: Jindřich Mynařík

Finanční krize donutila TV Prima zrušit i další pořady, odnese to i Pavel Zuna (40) a jeho pořad Ber nebo neber. Ten z obrazovky zmizí s koncem letošního roku, nevydržel na ní ani 2 roky. V příštím roce již tedy diváci Zunu, kufříky a vnadné hostesky neuvidí.


Pavla Charvátová

255621:gallery:true:true

Pavlu Charvátovou (34) čekal vyhazov z hlavních zpráv TV Nova krátce po tom, co odešel Pavel Zuna. Moderátorská partnerka Pavla Dumbrovského skončila v Televizních novinách loni v říjnu, nahradila ji Renáta Czadernová. Nova pro Charvátovou chtěla najít jiný pořad, nakonec ji však ze svých bran propustila docela.


Zuzana Bubílková

Zuzana Bubílková
Autor: David Kundrát

I Zuzana Bubílková (56), která s Miloslavem Šimkem (+63) zářila v pořadu České televize S politiky netančím, musela jít z kola ven. ČT se rozhodla zrušit její politickou satiru Co týden vzal. Příčinou bylo prý to, že přestřelila, když narážela na malou postavu mluvčího ministerstva zdravotnictví Tomáše Cikrta.