Tereza Maxová chodí s Turkem s aristokratickými rysy, který se jmenuje Dominik Burak! Na čtvrtý ročník charitativní módní přehlídky Fashion For Kids přišel Burak ruku v ruce s Tereziným synem Tobiasem (8). Ten si s ním tedy rozumí stejně dobře jako se svým otcem, dánským tenistou Frederikem Fetterleinem.

Sama Tereza Maxová však totožnost partnera úzkostlivě tají. "To není důležité," usmívá se modelka na otázku, jak se jmenuje a odkud je nový muž jejího života.

Burak je ještě tajemnější: "Dohodli jsme se s Terezou, že o našem soukromí mluvit nebudeme. Neřeknu ani své jméno, jednou se dozvíte proč," řekl přítel Maxové, který podle informací Blesku pochází z Turecka a vlastní mezinárodně úspěšnou developerskou firmu.

Fotogalerie
6 fotografií

Jak Tereza Maxová prozradila, letošní Vánoce stráví se svým milým a synem Tobiasem na jihu Francie. Nový rok pak přivítají v Alpách na francouzsko-italských hranicích a v novém roce si ještě užijí dovolenou v Argentině.

"Tobiasovi začíná škola až v polovině ledna, takže stihneme i prázdniny," řekla Tereza, která se svou rodinou stále pendluje mezi Českem a Monakem. "Tobík chodí do mezinárodní školy, která má osnovy stejné kdekoli na světě, takže jen změníme místo a je to v pohodě. On je naštěstí velmi přizpůsobivé dítě," dodává modelka.