Marek Eben během vyřazování také zmínil Davidova tatínka Leoše Suchařípa. Co by na to asi byl říkal? "To nevadí," pronesl charakteristickým hlasem svého otce.

Podle porotce Zdeňka Chlopčíka nezvládl kroky a diváci mu dali zjevně za pravdu. Největší uznání si naopak odnesli herečka a zpěvačka Zuzana Norisová s partnerem Janem Klimentem, kteří jsou podle bookmakerů dlouhodobými favority.

Suchařípa podle Chlopčíka "plaval v hudbě". "Bylo to strašně nepřesné... Nejistota, slabá chodidla, a z toho hudební rytmické nepřesnosti. Utíkal jsi z hudby," káral tanečníka. Přestože obvykle přísná porotkyně Leona Kvasnicová měla za to, že výkon byl "plavný", získal pár nejnižší hodnocení.

Z původně osmi párů již na parketu po dnešním čtvrtém soutěžním večeru zbylo pět. S noblesou prošla latinskoamerickým tancem paso doble bývalá vítězka soutěže krásy Jana Doleželová s partnerem Michalem Necpálem. "Jste skrytá pampeliška, která přežije všechna roční období," chválil výkon porotce Jaroslav Kuneš. "Když je ale potřeba dupnout, tak si dupnete," dodal.

Herečka Dana Batulková s tanečníkem Janem Onderem měla obvyklý obdiv poroty. Tatiana Drexler jí ovšem doporučila, aby se svého partnera více držela. "Nikdy ho nepouštějte," uvedla. Kvasnicová pak vzbudila jisté pohoršení, když herečku, která je o 27 let starší než její partner, označila za "šikovnou paní". "No to je strašné," komentoval její výrok moderátor Marek

Největší počet bodů získali Norisová s Klimentem, kteří tančili slowfox, pokládaný za nejtěžší tanec na světě. "Teď došlo k tanci. Dokázali jste být při tom příběhu," chválil pár Kuneš. Předvedli prý "výbornou show, která měla mnoho tanečních kroků".

Navzdory pověsti outsidera porotu překvapil sportovní komentátor Jaromír Bosák. S partnerkou Evou Krejčířovou tančil paso doble. Chlopčíka zaujal jeho projev. "Vůbec jsme nestihli sledovat kroky. Projev byl úžasný. Kdyby jsi toto předvedl na koridě, býk by stál, kroutil hlavou, a pokud by jsi ho nevyzval k odchodu, vůbec by neodešel," řekl.

Slowfox v provedení herce Vladimíra Kratiny a Laury Klimentové nakonec prošel, i když pár měl namále. "Bylo to vyčerpávající. Byl jste umělec, ale příliš křehký. Bál jste se a našel jsem i chybičku v kroku," poznamenal Chlopčík. Diváci však charizmatického herce, který tvrdil, že do soutěže šel kvůli honoráři, tentokrát odejít nenechali.

Eben.Do příštího kola postupují tyto páry:
Jana Doleželová a Michal Necpál
Vladimír Kratina
a Laura Klimentová
Jaromír Bosák
a Eva Krejčířová
Dana Batulková
a Jan Onder
Zuzana Norisová
a Jan Kliment