Veronika Žilková /Stropnická (47)

236625:gallery:true:true

Matkou se populární herečka stala ve 45 letech již po páté. Syn Melichar se však narodil s vrozenou vadou a po půl roce zemřel. Žilková se však nevzdává a touží po dalším potomkovi! K tomu má ještě dvě osvojené děti a tři ´vydědila´ díky manželství s Martinem Stropnickým.


Bára Basiková (45)

243053:gallery:true:true

Těhotenství slavné zpěvačky je horkou novinkou, zpěvačka ve čtvrtek oznámila, že je již v 5. měsíci těhotenství! Miminko je sladkou třešinkou na dortu, který pro ni představuje vztah s Petrem Polákem (30). Miminko bude již třetím dítětem Basikové, dvojčata Anna a Marie přišla na svět už v roce 1992.


Sára Saudková (41)

´Je k nerozeznání od svých sourozenců,´ porovnává Sára Oscara
Autor: Ladislav Křivan

Známá fotografka přivedla letos v červnu na svět již čtvrté dítě. Malý Oskar (52 cm, 4,06 kg) se narodil za asistence svého otce a přítele Sáry, Samuela Saudka. S tímto mužem již Saudková splodila Sáru (6), Samuela (4) a Jana (2).


Zora Jandová (49)

Navzdory všem zvěstem o nevěrách Zdeňka Merty jsou rodinné vztahy harmonické.
Autor: archiv Blesku - Jiří Hadač

Herečka Zora Jandová má s hudebníkem Zdeňkem Mertou (56) dvě dcery – Esterku a Viktorku (16). Malá Ester se narodila před 6 lety, když bylo Jandové už 43 let. V manželství to ale Jandové skřípe, čelí neustálým Mertovým záletům. Děti jsou však pro ně přednější, a tak - ´ticho po pěšině´...


Dagmar Pecková (47)

250387:gallery:true:true

Světoznámá mezzosopranistka ve 40 letech porodila holčičku Dorotheu, jejímž otcem je německý hudebník Klaus Schiesser. Z předešlého vztahu má Pecková syna Theodora, jehož otcem je violoncellista Aleš Kaspřík.

 

A co zahraniční slavné maminy?

Nicol Kidman (41)

Nicole a její manžel Keith
Autor: AFP

V srpnu letošního roku porodila hollywoodská kráska svého prvního biologického potomka, dcerku Sunday Rose. Otcem je její man­žel, zpěvák Keith Urban (40). Herečka je velmi štastná, že se jí podařilo otěhotnět. Ještě během vztahu s Tomem Cruisem adoptovala děti, syna Connora (12) a dceru Isabellu (10), které však vychovává převážně populární herec.


Madonna (50)

238757:gallery:true:true

Bojem o děti Madonna zakončí své osmileté manželství s režisérem Guyem Ritchiem. Právě jemu před 8 roky porodila syna Rocca a společně také adoptovali malého Davida Bandu (2). Dceru Lourdes (12) má Madonna ze vztahu s osobním trenére Carlosem Leonem.


Marcia Cross (46)

Marcia Cross
Autor: Archív

Bree Van de Kamp ze seriálu Zoufalé manželky byla zoufalá i v reálném životě. Bylo to v okamžiku, když se dozvěděla, že čeká hned dvě děti najednou. Otěhotněla krátce poté, co si v roce 2006 vzala burzovního makléře Toma Mahoneyho. Dvojčátka (rok a půl stará) se však mají čile k světu a Cross mluví o velkém štěstí, že se jí ještě podařilo otěhotnět!