Na CD je Krása zařazena jako bonus.

Jan Moťovský, ještě než zmizel, byl prozíravý. Prodal práva na duet agentuře GoJa a EMI. "Byl napsán a nazpíván pro fi nále letošní Miss ČR. Splnil si už svůj úkol a byla by škoda zavřít ho do šuplíku," řekl tehdy Blesku Moťovský, přestože za píseň, kterou celou fi nancoval, dostal pár šupů. Karlovi s Lucií tak ale udělal obrovskou radost. "Cítím to. Ta píseň může být hitem. Chce to jen, aby ji hráli v rádiích, aby se dostala mezi lidi," poznamenal tehdy Gott.

"Teď rádia už nepotřebujeme, vyjde nám to na cédéčku," usmívá se Bílá. A radost má i Pavel Vrba, který psal text oběma Slavíkům na tělo. V originále song I Belive in you zpívá Céline Dion s pánskou skupinou Il Divo. V nahrávacím studiu Orm tedy museli Gotta dostat do vícero poloh. Aby nahradil 3 operní pěvce a jednoho popového zpěváka.

"Ta česká verze se mi líbí víc než originál. Je procítěnější," mne si ruce režisér Jiří Adamec. Byl to on, který coby režisér finálového večera soutěže krásy vymyslel duet Slavíků. Byť v přímém televizním přenosu, tak kromě Miss ČR a TýTý duet Krása neměl ale jinak nikdo šanci slyšet.