Asi ví, proč. "Bojím se hlavně Gotta," přiznal Blesku už v den, kdy vyrukoval se svým svědectvím. Proč má ze Slavíka takový strach, ale upřesnit nechtěl. A Gott opravdu nezklamal. "Jen ať se bojí," řekl Blesku Gott, který se rozhodl hájit kamarádovu čest.

Fotogalerie
1 fotografie

Že by měl Svoboda někdy něco intimního s mužem, považuje Gott za nereálné. "To je směšné. Nedokážu si to ani představit. Ani moje nejbujnější fantazie na to nestačí," sdělil Blesku Slavík.

 

Nevím, kdo by mohl znát Karla lépe než já. Říkali jsme si po 40 let téměř všechno. I intimity. A to mi věřte, že bych nějaký jeho náznak někam »vedle« vycítil,“ prohlásil Gott.

Podle něho byl skladatel posedlý ženskými sukněmi, že by ale honil kalhoty, je podle něho nepředstavitelné. „Miloval ženy. A rozčiloval se, když jsem mu náhodou přebral milenku,“ zavzpomínal Gott na mladická léta.

Pana Hoška teď prý rozhodně potkat netouží. „To skutečně ne. A myslím, že ho Vendula odsoudila velice měkce. Měla se do něho obout víc,“ domnívá se Gott.

Jan Hošek, muž, který o sobě tvrdí, že prožil intimní dobrodružství se Svobodou, negativní reakce na svůj zveřejněný románek nese zjevně velice těžce.

Pravděpodobně už i lituje toho, že se rozhodl vyjít se svým příběhem na veřejnost. Nezvedá telefony a podle informací Blesku se skrývá i před lidmi na ulici. Pokud si v sobotu opět troufne na hrob Svobody, tak ho to může tentokrát stát i nemalé nepříjemnosti.