Květa Fialová (79) si po jednatřiceti letech zopakovala roli hraběnky Thunové, které masožravá rostlina sežere psa. "Vypadá pořád stejně," chválili ji diváci na premiéře muzikálu Adéla ještě nevečeřela.

O roli Nicka Cartera se na premiéře strhl boj. Hráli tak oba alternanti - Petr Vondráček (32) první půlku, Aleš Háma (35) druhou. "Petr prostě je Nick Carter, já ho musím hrát," postěžoval si Blesku Háma, když vyslechl několik kritických poznámek.

Fotogalerie
3 fotografie

Zuzana Norisová (29) ztvárnila roli prostoduché Květušky, kterou hrála Naďa Konvalinková. Když se převlékla do civilu, svoji postavu okamžitě shodila. Navlékla na sebe podivný model, jejž doplnil pásek z růžového krejčovského metru a vlastnoručně vyrobené náušnice z ibalginů. "Ty se ještě k ránu budou hodit," smála se.

Na svého exmilence Petra Vondráčka se přišla podívat i Kateřina Herčíková. "Mám tady i spoustu spolužáků ze školy," vysvětlovala v divadelním baru. Syna Ondřeje Brouska (27), který se po odhalené nevěře odstěhoval od manželky Adély Gondíkové (33) a složil k muzikálu hudbu, přišel podpořit otec Otakar.