Vévodí totiž krátké a svěží mikádo. Na módní špici tento účes vynesla Victoria Beckham nebo zpěvačka Rihanna.

Michaela Badinková (29)
Herečka, se kterou se téměř denně setkáváme v seriálu Ulice, v poslední době podlehla módnímu trendu a zkrátila účes. Nemá problém se svými vlasy experimentovat, pro roli v pátém díle Básníků se dokonce nechala obarvit na zrzavo.

Autor: 

 

 

Autor: 

Michaela Maláčová (35)
Ředitelka soutěže Česká Miss dlouhou dobu nosila delší vlasy. Takřka svůj účes od vítězství Miss ČR 1991 nezměnila. Až během svého druhého těhotenství nečekaně shodila dlouhé vlasy.

 

Autor: 

Autor: 


Eva Jasanovská (27)
Po rozpadu manželství s hudebníkem Michalem Dvořákem (42) se nechala ostříhat nakrátko. "Začala jsem nový život, tak jsem si řekla, že vše, co bylo před rozvodem, musí pryč," vysvětlila produkční.

 

Autor: 

Autor: 


Kateřina Hrachovcová (34)
Herečka se krátkou hřívou pyšní už delší dobu. Ale díky tomu, že se po dlouhé době objevila ve společnosti, upozornila na nový účes až nyní. "Nešlo o žádnou změnu image," dodala Hrachovcová.

Autor: 
Autor: 

Hanka Mašlíková (25)
U modelky šlo zvětšení prsou ruku v ruce se změnou účesu. Silikonová ňadra vyvážila úbytkem na vlasech. "Poslední dobou uvažuji ještě o kratším účesu, ve kterém mě podporuje i přítel," řekla Blesku.

 

Autor: 

Autor: 



Petra Eliáš Voláková (30)
Rosnička nějakou nosila napletené vlasy. "Připadala jsem si s dlouhými vlasy už nudná a chtěla jsem změnu," zdůvodnila radikální střih Voláková.

Autor: 
Autor: