Seriál jede dál a nekončí. Zmíněné dvě hvězdy se ale počínaje novým rokem vytratí. Brodská coby Bára Jordánová jen částečně, Kříž jako Petr Boháč zmizí úplně, ale prý se zase vrátí. Tvůrci nechají dvířka otevřená.

Bára dostala zajímavou nabídku – stát se od února hlavní hrdinkou nevšedního seriálu na Nově Báječný svět.

Fotogalerie
2 fotografie

"Protože Terezu nechceme ztratit, snažili jsme se jí vyjít vstříc. Z Ulice jsme ji uvolnili, ale jen částečně. Seriálová Bára Jordánová bude pracovat prostě častěji mimo Prahu a na obrazovce se v Ulici objeví jen dvakrát týdně," potvrdil Blesku producent Michal Reitler s tím, že počínaje lednem bude mít Tereza místo 15 natáčecích dnů v měsíci pouze čtyři.

Pavel Kříž, na rozdíl od Brodské, ze seriálu coby Petr Boháč vypadne úplně. Jeho postava prý už nemá v čem gradovat. "Měl autohavárii, oslepl, rozvedl se, ztratil práci, stal se z něho alkoholik. Není, kam jít dál," vysvětluje Reitler.

Protože ale tvůrci Ulice o Kříže také nechtějí přijít, kroky Petra Boháče budou tvůrci sledovat do konce a potom tahle postava na čas zmizí lidem z očí. "Protože má ale Pavel chuť opět do seriálu vstoupit, dohodli jsme se, že nějaký ten vývoj jeho postavy vymyslíme," prozrazuje Reitler s tím, že Pavel se na scénáři podílel už od samého počátku Ulice. "Má dobré postřehy. Bylo to vždy ku prospěchu věci," říká Reitler. Jak dlouho ale zůstane Petr Boháč "u ledu", neví zatím nikdo.