Ve svém nejnovějším filmu Nestyda opustí Jiří Macháček manželku kvůli velkému nosu. V soukromí však prý herec nosaté ženy zbožňuje (více čtěte zde).

Také mnohým z našich hereček a zpěvaček nadělila příroda prostředek obličeje trochu větších rozměrů. Některé se s tím smířily, jiné si lehly pod skalpel. Posuďte sami, jaký je výsledek. Na fotografiích jsou celebrity i "před" a "po" zásahu chirurga.

Plastikou nosu se netají zpěvačka Leona Machálková. Vždy ho měla křivý a fotografové měli co dělat, aby se jim ho podařilo nasvítit do přijatelné podoby. Leona se proto rozhodla pro plastiku. Sama ji zdůvodňovala, že se jí kvůli křivé nosní přepážce špatně dýchá.

Autor: 


Úpravy nezastírá ani Bára Basiková. Jsou však tak jemné, že si jich na první pohled člověk ani nevšimne. Z lehce zahnutého nosu vytvořil chirurg Báře téměř ideální tvar.

Autor: 


Největším nosem mezi zpěvačkami však proslula Monika Absolonová. Ani ona nezastírala, že šla pod nůž. Pro roli krásné Angeliky byla taková úprava určitě vhodná. Monika pak musela absolvovat operaci znovu, protože opravený nos se jí po čase opět trochu ´pohnul´.

Autor: 


Nejen nos si nechala upravit Dara Rolins. Její ´bramboru´ se podařilo doktorům zjemnit, což Daře určitě sluší.

Autor: 


Když začala chodit s Karlem Gottem, měla Ivana Macháčková k dokonalé krásce daleko. Vizážistům se z ní postupem času podařilo vytvořit půvabnou mladou ženu. Dílem k tomu přispělo i zmenšení nosu - nijak drastické, takže výsledek působí elegantně.

Autor: 


Moderátorka Zuzana Bubílková se pro operaci rozhodla až po dlouhé době účinkování na obrazovce. Velikost se příliš nezměnila, zjemnil se jen tvar.

Autor: 


Velký nos je poznávacím znamením i režisérky Ireny Pavláskové. Při srovnání fotografií z 90. let a ze současnosti je patrné, že i on prošel úpravou.

Autor: 


Neodolatelného "Evíka" ze Slunce sena...,herečku Jaroslavu Kretschmerovou, by si bez velkého nosu nikdo neuměl ani představit. V poslední době však i on působí, jako by se nepatrně zmenšil...

Autor: