226409:gallery:true:true

Bude na Nově Lucie až do porodu?

Odpověď : ANO

Proč? Nova se bude snažit na porodu Borhyové vytřískat co nejvíce. Je tedy možné, že nakonec porodí v přímém přenosu nebo bude rodit v jednom z dalších dílů Ordinace v růžové zahradě.

Nástupkyní Borhyové může být sexbomba Ochotská. Více zde!

V hledání TV Nova pomáhá však i Blesk.cz. Více se dozvíte tady!

Kde bude Lucie rodit - v Řecku nebo v Česku?

Odpověď: V Praze

Proč? Lucie plánuje v listopadu odjet za svým  přítelem Nikem Papadakisem (32) do Řecka. Před porodem se ale vrátí, aby odrodila v Praze.

Jakou se i vybere porodnici?

Odpověď: Porodnice u Apolináře nebo Ústav pro matku a dítě v Podolí

Proč? Hlavním adeptem je porodnice u Apolináře, kterou díky špičkovému vybavení české celebrity často navštěvují. Rodila zde např. i Andrea Verešová nebo Vendula Svobodová.

Bude Niko Papadakis u porodu?

Odpověď: Ano

Proč?: Lucie si přeje, aby ji Niko byl při porudu a byl jí oporou.

Vrátí se Lucie na obrazovku ihned po porodu?

Odpověď: Ano

Proč? Lucie se do TV Nova vrátí co nejdříve, a možná se tak trochu ochudí o svou mateřskou roli. Nebude chtít  přijít o své prvenství nejoblíbenější televizní moderátorky.

Ať tak, nebo tak, je jisté, že TV Nova toho v současnosti od těhotenství Lucie Borhyové očekává hodně. Předvádí ji v trendových barvách, ušila jí těhotenskou módu na míru. Otázkou však zůstává, jestli svůj záměr nepřehnala.

Lucie má k pestrému oblečení často zářivý make-up a její celková vizáž někdy působí až poněkud kýčovitým dojmem.


Další těhulky ze světa celebrit, které zanedlouho porodí

 

Lucie Kachtíková (30)

Lucie Kachtíková
Autor: Foto pro Blesk - Milan Kupčík

Modelka a bývalá playmate má termín svého porodu určený na Silvestra. Její miminko by tedy mělo přijít na svět zanedlouho po dítěti Lucie Borhyové a Niko Papadakise. Přesto, že ji čeká již 7. měsíc těhotenství, má Kachtíková stále skvělou figuru.


Jana Adamcová (35)

Jana Adamcová
Autor: Foto Blesk – Martin Mithofer, Barbora Pejšová

Manželka režiséra Jiřího Adamce očekává svého druhého potomka. Právě je v šestém měsíci těhotenství a přiznává, že jí očekávání holčičky dává dost zabrat. Sportovní noviny na TV Nova by chtěla uvádět do října.


Michaela Maurerová (28)

Michaela Maurerová
Autor: Martin Mithofer, Barbora Pejšová

Oblíbená herečka díky umělému oplodnění se svým partnerem Milanem očekává dvojčátka. Maurerová je stále štíhlá jako proutek, ikdyž už dospěla do 4. měsíce těhotenství. Sama tvrdí, že je to kvůli tomu, že první tři měsíce prozvracela.