Berenika Kohoutová je dcerou spisovatelky Ireny Obermannové a výrazně na sebe upozornila, když v televizní sérii Soukromé pasti v díle Tatínkova holčička ukázala své přírodní trojky. Tento díl i díky Berenice dosáhl rekordní sledovanosti a dlouho se o něm, zvláště mezi muži, mluvilo.

Mladá herečka prý chodí s Kotkem už několik týdnů. A že je jejich láska opravdu hodně žhavá, dokazovali i na filmovém festivalu ve Varech. Před hotelem Thermal se před zraky všech přítomných dlouze líbali a jeden druhého téměř nechtěl pustit z objetí. A niko z přítomných mužů se Vojtovi nedivil. Berenika je totiž pořádný kus ženský.

Fotogalerie
3 fotografie

Ovšem Vojta si dokázal ve Varech užít ijinými děvčaty. A sice se svou kamarádkou a kolegyní ze seriálu Pojištovna štěstí, herečkou Markétou Frösslovou. S tou si dal cigaretové dostaveníčko a velmi živě jí něco vyprávěl. Vzhledem k Vojtově potměšilému úsměvu to asi bylo něco o jeho nové lásce. „S Markétou jsme jen kamarádi, já tu jsem s někým jiným,“ dodal Vojta, když si všiml fotografů. To my ale přece dobře víme, Vojto!