Nedávno si prezident karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška (63) posteskl, že jeho přehlídka filmů pořád nedosahuje věhlasu festivalu v Cannes. Letos přijal pozvání z velkých hvězd pouze Jude Law (38). Ostatní (například Johnny Depp, 47) nepřijeli. Možná se zalekli, aby je opilí kumpáni kolem Jirky Macháčka (44) a jeho přátel třeba nehodili do říčky Teplá, která lázeňským městem protéká.

Fotogalerie
8 fotografií

Narozeniny jako záminka k trapasu

Herec Jiří Macháček slavil narozeniny ve své oblíbené vinotéce Bokovka. K desítkám gratulantů se připojil ředitel festivalu Jiří Bartoška (63) a Jude Law, který Macháčkovi dokonce zazpíval písničku od Chucka Berryho Johnny B. Goode.

Hollywoodská hvězda v neděli ráno ocenila, jak se čeští herci a herečky umějí skvěle bavit, ale protože odešel spát poměrně brzo, nedočkal se "vrcholu" celé akce, který přišel kolem sedmé hodiny ranní.

Když je to zadarmo...

Aňa Geislerová (34), Tatianu Vilhelmová (32), oslavenec Jiří Macháček, syn Jiřího Bartošky Janek (23) a jejich kamarádi vyrazili s rozbřeskem k říčce Teplé, do které se vlezli smočit. Při tom popíjeli šampus a zpívali na celé kolo píseň Svět je krásný. Ano, když česká filmografie zasponzoruje takovýto večírek, tak je na světe skutečně fajn.

Herci pijí alkohol rádi a často. Zvlášť, když je to s kvalitní lihovinou stejné, jako s vodou v říčce Teplá - je jí dost a je zadarmo. Podobnou akci, jako letos ve Varech, předvedla Geislerová a spol. třeba na německém festivalu Berlinale nebo Jiří Macháček cestou za krajany do Rumunska.

V kašně se koupal i Bartoška!

Opilý a nahý se na veřejném místě koupal také prezident filmového festivalu Jiří Bartoška. To se ale psal rok 2003: Opilý a nahý Jiří Bartoška (56) se koupal v sobotu v noci ve fontáně přímo v prostorách bratislavského nákupního centra Aupark! Herec byl hostem Mikulášské party televize Joj a celý večer popíjel whisky a věnoval se slovenské herečce Danici Jurčové (27). "Při ploužácích se k sobě tiskli, stále si něco šeptali a vášnivě se líbali," uvedl jeden ze svědků. V ranních hodinách sešel Bartoška za podpírání Jurčové a její kamarádky do přízemí nákupního centra k fontáně. U ní se svlékl do slipů a začal se v ní koupat. "Několikrát z ní vyskočil, běhal okolo ní a nakonec si svlékl i slipy. Když si uvědomil, co udělal, začal se rychle oblékat, ale protože byl opilý a nemotorný, musely mu Danica s kamarádkou pomáhat," uvedl tehdy k celému incidentu svědek.

Vilhelmová, Geislerová, Macháček: Kdyby to viděly děti!

Smutné na ostudném chování jmenované trojice je zejména to, že všichni mají malé děti. Nebylo by lepší místo chlastání a toulání po nocích číst jim pohádky na dobrou noc? To ale asi není taková legrace...

Jiří Macháček je ženatý a se svou manželkou Kristinou vychovává dceru Bertu (8) a syna Antonína (3).

Aňa Geislerová je vdaná, má syna Bruna (6) a dceru Stellu Ginger (3). Stará se o ně její manžel Zdeněk Janáček, kterého si vzala v roce 2005.

Táňa Vilhelmová se vdala v červenci 2005 za Pavla Čecháka. V roce 2005 se jim narodil syn František, roku 2008 druhý syn Cyril.