„V podstatě jsem naostro. Pod šaty jsem si vzala jen miniaturní kalhotky bez švů, aby to nekazilo celkový dojem,“ svěřila se Blesk.cz Andrea, které vysoký rozparek odhaloval dokonalé nohy a při prudším pohybu i černé kalhotky.

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Andrea Verešová na zahajovacím večírku v Grand Hotelu Pupp redaktorce Blesk.cz ukazovala, jak její manžel Daniel Volopich testuje, jestli si Andrea vzala kalhotky Markéta Reinischová



Na party do Grandohotelu Pupp dorazila Andrea s manželem Danielem Volopichem. Dceru Vanessku a syna Daniela Tobiase nechali doma u rodičů v Přešticích. „Mysleli jsme, že děti vezmeme sebou na festival, ale je velké teplo, tak jsme je raději nechali doma s mojí mamkou a tchyní. Domluvili jsme se, že je v pondělí za námi přivezou,“ říká Verešová.

Fotogalerie
2 fotografie

Ve Varech vyvenčí šatník

Andrea si na festivalu nenechá ujít žádný večírek. Kolik rób a bot si do Karlových Varů přivezla? „Mám pět dlouhých večerních šatů, dvacatery koktejlky a boty asi ani nespočítám. Myslím, že tak 25 párů bot tady mít budu,“ usmívá se Verešová.

Festivalovému entreé předcházela tajná oslava

Čerstvá třicátnice Andrea dorazila do Varů jen pár dnů po super tajné oslavě svých kulatých narozenin, jež pro ni uspořádal její manžel Daniel Volopich a na kterou neměla přístup žádná média. Mezi pozvanými na soukromou párty pro několik desítek vyvolených, rodinu a přátel byla také módní kritička Františka Čížková. Díky tomu Blesk.cz získal exkluzivní fotografie přímo z oslavy.

Na party nechyběly významné ženy, módní návrhářky – Beata Rajská, Natali Ruden, ředitelka modelingové agentury Czechoslovak Models Milada Karasová nebo expertka na protokol a blízká spolupracovnice pěti amerických prezidentů Eliška Hašek Coolidge.