Do Thajska se nejvíce dívky pochopitelně těší na slunce a moře. „Nikdy jsem tam ještě nebyla a nemůžu se dočkat, až se vykoupu v moři a ochutnám vyhlášenou tamní kuchyni,“ přiznala Blesku jedna z finalistek Michaela Dihlová. Neodlétala na soustředění snadno. „Nevím, jak to vydržím bez přítele, bude se mi hrozně moc stýskat,“ přiznala tmavovlasá kráska.

Kromě čtrnácti dívek, z nichž vzejde nástupkyně České Miss 2011 Jitky Nováčkové (19), odletěl i početný tým, kde nechybí vizážistka, kadeřník a celý štáb. Letos stejně jako v předchozích ročnících bude na dívky dohlížet přítel Jitky Válkové (20) Mirek Cipra (40), který se do zpívající miss zamiloval právě na soustředění v Dominikánské republice. „Mám vážný vztah a Jitku miluji, tak se nemusí bát, že by mi tolik holek dokázalo pomotat hlavu,“ uklidňoval Blesk Cipra, který slíbil, že dívky každé ráno potrápí v posilovně.

„Dokonalé postavy mají sice už teď, ale na všem se dá ještě zapracovat,“ smál se Cipra, jehož odhodlání vyvolalo u dívek ještě na letišti vlnu nevole. O tom, co se bude dít na soustředění v Thajsku, bude Blesk.cz podrobně informovat, jelikož letěl s nimi.

Fotogalerie
23 fotografií