Nováčková si je vztahem jistá: „Vím, že většinu holek to potkalo, ale já našemu vztahu věřím. Přítel věděl, do čeho jdeme, počítá s tím, že se nebudeme vídat tak často,“ nebojí se blonďatá kráska. Věří, že prokletí rozchodů na ni platit nebude.

Za celou historii soutěže krásy od roku 1989 byla jedinou světlou výjimkou Monika Žídková (33). Miss ČR z roku 1995 je se svým partnerem už od 15 let, před několika lety si ho vzala a vychovávají spolu dvě děti, Nikolu a Davida.

Blesk se ohlédl za vztahy vítězek uplynulých ročníků. Tvrzení, že vztah nepostihne »missí nemoc«, jsou jako přes kopírák. Zkuste si tipnout, jak to Jitce dopadne.

Česká Miss World 2010 Veronika Machová (20)

Rozchod po 9 měsících

846356:gallery:true:true

„Nikdy neříkej nikdy, ale po mém boku určitě nepotkáte nějakého fotbalistu nebo hokejistu. S přítelem máme krásný vztah a věřím, že nám to vydrží,“ dušovala se Machová, která přítele Martina vyměnila za úspěšného hokejistu Romana Červenku.

Miss ČR 2009 Aneta Vignerová (23)

Rozchod po 13 měsících

846352:gallery:true:true

„Náš vztah považuji za velmi perspektivní,“ prohlašovala Aneta o Kamilovi Bahbouhovi, o dvacet let starším příteli, se kterým se i zasnoubila. Šťastný konec se ale nekonal, Aneta prstýnek vrátila a nyní je šťastná s Davidem Krausem.

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (27)

Rozchod po 14 měsících

607723:gallery:true:true

„S Radovanem jsme spolu osm let a za tu dobu jsme spoustu věcí překonali a nějaké vítězství v soutěži krásy nás nerozdělí,“ byla přesvědčená Lutovská. Loni obchodního zástupce z Třeboně vystřídal daleko movitější majitel kasin Jaroslav Vít, se kterým plánuje svatbu.

Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (23)

Rozchod po 11 měsících

846354:gallery:true:true

„Můj přítel je tolerantní a nejsem jednou z těch, které si potřebují něco dokazovat novým partnerem,“ ubezpečovala Jandová. Ale netrvalo to ani rok a už randila s Albáncem Ago Simitčim.

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (21)

Rozchod po třech měsících

846357:gallery:true:true

„I můj přítel dělá modela, tak chápe, co moje práce obnáší,“ řekla Kateřina Sokolová, jejíž předchozí vztah zkrachoval kvůli velké časové vytíženosti. Modelka teď randí se zlatníkem Robertem Hájkem, který má více pochopení.

Česká Miss 2007 Lucie Hadašová (24)

Rozchod po 27 dnech

846353:gallery:true:true

Modelka patří k rekordmankám, které ani ne za měsíc po získání korunky daly vale dosavadnímu příteli. A to se stejně jako ostatní dušovala, že se ho jen tak nevzdá. Jako většina missek nakonec skončila s hokejistou. V jejím případě s Jaroslavem Bednářem.

Česká Miss 2006 Renata Langmannová (24)

Rozchod po 28 měsících

846355:gallery:true:true

„Našeho vztahu s Tomášem si velmi vážím a budu si ho chtít udržet za každou cenu, on mi za to stojí,“ tvrdila Langmannová. Ale skutek utek, a Renata dala přednost nejen kariéře ale hlavně finančnímu poradci Ondřejovi Novotnému.

Fotogalerie
59 fotografií