Když jsme ji za Janem vezli, nevydala ani hlásku. „Jsem nervózní, a zároveň se moc těším. Když vám někdo nabídne focení s Janem Saudkem, řeknete: Jasně!“

Jakmile vstoupila do potemnělého ateliéru v Braníku, jako by se tam rozsvítilo – to zájmem zaplály oči fotografa Jana Saudka. Přemlouvání nebylo třeba. Jak Saudek řekne, tak se to udělá. Hned padalo všechno oblečení. Během dvou minut od příchodu byla modelka svlečená a připravená na všechno, co si Mistr umane.

Samozřejmě, Jan je džentlmen a nezapomíná na ostatní dámy v místnosti. Přítelkyni Pavlu Hodkovou (32) oslovuje miláčku a i když spolu mají děti, stále si vykají. V jeho blízkosti je však v nebezpečí každá žena.

Své kouzlo osobnosti zkouší na všechno, co je ženského rodu. „Teď mi zrovna psala opět dáma, co chce oplodnit. “

Předstírání nezájmu

Jen mrkl na krásku Blesku, okamžitě hodnotil velikost jejích prsou. „Máte krásné dvojky, že? Jste hubená, ale krásná,“ konstatoval Jan, který je znám svou náklonností k rozměrnějším ženám. Jeho lichotky nebraly konce. Hned se vyptává: „Kde bydlíte? Jste vdaná?“

A pak vše naaranžuje, včetně sama sebe, a foťák předává své přítelkyni Pavle. Neodolá pokušení, zvěčnit se s takovou kráskou. Ani se nenadějete a umění je hotovo. Trvalo to tak 10 vteřin! „Kdybyste něco potřebovala, tak tady je vizitka na mou přítelkyni a ozvěte se,“ loučil se Jan Saudek.

Fotogalerie
12 fotografií