Vzkaz čtenářům: Jsme rádi, že máte rádi Blesk. Jsme hrdí, že jste naši hrdí čtenáři. Těší nás, že se tak, jako my, chcete těšit z 20. narozenin nejčtenějšího a nejprodávanějšího deníku v České republice, i tady na Blesk.cz. Oslavy přímo v redakci Blesku včera přálo tolik slavných a zajímavých lidí… Třeba Jiří Adamec s Terezou Kostkovou, Hana Zagorová se Štefanem Margitou, Felix Slováček s Dádou Patrasovou, Dana Morávková, kterou dárek od Blesku dokonce dojal, hvězda seriálu Vyprávěj Roman Vojtek... A v první řadě samozřejmě největší hvězda – Karel Gott!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott - Jdi za štestím Blesk.cz

Když Bůh navštíví Blesk

Vrcholem včerejších oslav 20. narozenin Blesku byl samozřejmě sám Bůh neboli Karel Gott (72). A Zlatý slavík přednesl gratulaci skutečně par excellence. Povolal si dokonce svého kapelníka Pavla Větrovce a vystřihl před narvaným newsroomem hned tři písničky: Jdi za štěstím, Být stále mlád a duet s Evou Pillarovou. Vedle toho také stihl udělat rozhovor se svojí vlastní sochou - bustou od sochaře Filipa Kudrnáče, které propůjčil hlas imitátor Václav Faltus.

Video
Video se připravuje ...

Gott hovoří s Bohem Blesk.cz

Mim předvedl spícího Schwarzenberga

Také mim Boris Hybner (70) se v redakci Blesku postaral o dobrou náladu - předvedl pantomimu, ve které si vzal na paškál spícího knížete Karla »Šláfen« Schwarzenberga. Ten usne všude, kam přijde. Naposledy to bylo při vystoupení obviněného Davida Ratha v Poslanecké sněmovně. Vzápětí si ještě střihl scénku záhadného zmizení pera à la Klaus! Hybner vypadal úžasně, překonal zákeřno u rakovinu a začal pro něho nový život. A Blesk je za to jedině rád!

Video
Video se připravuje ...

Pantomima Borise Hybnera Blesk.cz

Vágner rozezpíval redakci a protočil ředitelku

Skladatel Karel Vágner (70), autor hitu století Holky z naší školky a hudby k veleúspěšné trilogii Slunce, seno... se rozhodl, že Blesku k jeho 20. narozeninám zazpívá. Kromě toho exkluzivně prozradil, že se podepíše i pod novou komedii Zdeňka Trošky (59) Babovřesky. A nakonec si vystřihl taneček s generální ředitelkou vydavatelství Ringier Axel Springer CZ Libuší Šmuclerovou.

Video
Video se připravuje ...

Libuše Šmuclerová tančí s Karlem Vágnerem Blesk.cz

Faltus přivedl politiky: Dorazil i Havlův duch

Jak by to asi vypadalo, kdybychom si příští rok zvolili za prezidenta Miloše Zemana (67). Hned první den v roce bychom si připíjeli štamprličkou něčeho ostřejšího! Alespoň tedy podle imitátora Václava Faltuse (56), který byl jedním z mnoha včerejších gratulantů. Kromě možného budoucího prezidenta popřál Faltusovými ústy Blesku k dvacátým narozeninám také před Vánocemi zesnulý Václav Havel (†75) a chybět nemohl ani současný prezident Václav Klaus (70)!

Video
Video se připravuje ...

Miloš Zeman Blesk.cz

Kohák s Antonínem Panenkou: Zahráli si "na debila"

Popřát přišli i legendární fotbalista Antonín Panenka (63) a žokej Josef Váňa (59). Show, kterou s nimi předvedl režisér a herec Jakub Kohák (37), byla excelentní! A ukázali novinářům v redakci i hru, nazvanou "Na debila".

Video
Video se připravuje ...

Kohák a Panenka nožičky Blesk.cz

Dort rozkrojila Miss World Kuchařová

Snad se přítomné dámy neurazí, ale nejhezčí ozdobou redakce Blesku byla patrně Miss World 2006 Taťána Kuchařová (24). Má na svou krásu ostatně i papír. „Přeji Blesku mnoho dalších úspěchů, aby si udržel svoje čtenáře a vnesl do informací z Česka i ze světa trochu humoru,“ pronesla Kuchařová, která byla v den 20. narozenin Blesku pomyslnou sladkou tečkou.

Video
Video se připravuje ...

Taťána Kuchařová - dort Blesk.cz

Fotogalerie
38 fotografií