Vaření s W Collection dostává nový rozměr

Designová kolekce s minimalistickým vzhledem zahrnuje všechny kuchyňské spotřebiče v jednotném stylu s vyspělou technologií nejvyšší třídy. W Collection je určena pro ty z vás, kteří si potrpí na eleganci, nadčasovost a maximální výkon. Poznejte i vy unikátnost spotřebičů z řady W Collection.

Autor: Whirlpool CR

Získejte ZDARMA prodlouženou záruku 5 let na vybrané produkty z řady W Collection

Whirlpool vám společně s internetovým obchodem Mall.cz přináší ojedinělou nabídku získat zdarma prodlouženou záruku 5 let na elegantní a nadčasové spotřebiče z řady W Collection. Akce platí pro všechny z vás, kteří nakoupí vybrané spotřebiče značky Whirlpool v Mall.cz a zaregistrují svůj výrobek. Nabídka trvá do 30. 4. 2019 na území České republiky.

Perfektně připravená jídla? Jedině s technologií 6. Smysl

Se spotřebičemi z kolekce W Collection dosáhnete při vaření těch nejlepších výsledků. Nový dotykový displej zobrazuje návrhy, které si zákazník může zvolit výběrem obrázku, nebo jednoduchého symbolu. W Collection nabízí novou technologii víceúrovňového pečení, samočistící systém SmartClean i osobního asistenta vaření.

Autor: Whirlpool CR

Vestavná trouba z řady W9 je designovým unikátem a funkční jistotou

Energetická třída A+, teleskopické vysouvání plechu, objem 73 litru a mnohem více, to je vestavná samostatná horkovzdušná trouba Whirlpool z W Collection. Disponuje inteligentní technologií 6. Smysl, nabízí možnost ovládání přes Wi-Fi i samočistící systém SmartClean.

Díky technologii Cook4 můžete připravovat až čtyři různé pokrmy najednou, a to bez rizika mísení odlišných chutí, nebo vůní. Horkovzdušná funkce zajistí přípravu vašich pokrmů rychlejší a úspornější cestou. Díky kruhovému topnému tělesu probíhá tepelná úprava pokrmu rovnoměrně ze všech stran v mnohem kratším čase. A osobní asistent? Technologie 6. Smysl myslí za vás. Pomocí speciálních senzorů trouba odhadne hmotnost pokrmů a sama určí vhodnou teplotu i čas pečení. Textový LCD displej s funkcí Assist vás pak provedeme celým procesem pečení. S W Collection na vás čeká 40 kuchařských voleb pod 6 automatickými programy. Poznejte rozdíl v pečení s luxusní troubou od Whirlpool.

Fotogalerie
4 fotografie