Další filmové scény do nového snímku se natáčely v pátek v Los Angeles. Emma hraje ve filmu roli Nicki, která společně s ostatními mladými teenagery vykrádá luxusní domy v Los Angeles. Filmovou adaptaci skutečných příběhů o skupině náctiletých zlodějů, kteří vykrádají domy hollywoodských celebrit, režíruje americká režisérka Sofia Coppola.

Emma byla vyfocena během pauzy v natáčení, jak pobíhá na podpatcích v džínových kraťáscích a v rozepnuté bundě, zpod které jí byla vidět bílá podprsenka. V ruce držela kelímek s kávou, poté si sedla na sluníčko a vyhřívala se. Když se Emma ohla, nad zadečkem jí bylo vidět namalované barevné tetování. To je přitom považováno za symbol promiskuity a velmi často ho na sobě mají vytetované prostitutky. Image rebelky pak dokonala kožená černá bunda. Emma působila žensky a sexy.

Fotogalerie
8 fotografií

The Bling Ring, který přijde do kin příští rok, je natočen podle osudů skupiny amerických náctiletých zlodějů z Kalifornie. Ti se vloupávali do domů celebrit, kradli tam peníze a cenné předměty, jako šperky nebo kabelky, které pak prodávali. Celkem si tak přišli na tři miliony dolarů. Jejich oběťmi se staly známé osobnosti jako Paris Hilton, Lindsay Lohan, Orlando Bloom, Miranda Kerr nebo Megan Fox.

Watson bylo po skončení potterovské ságy možné spatřit v menší roli ve snímku Můj týden s Marilyn. Nyní natáčí romantické drama že školního prostředí The Perks of Being a Wallflower. Objevit by se měla ve filmu Your Voice in My Head (Tvůj hlas v mé hlavě) o osudech mladé britské novinářky Emmy Forrest. Režírovat ho bude David Yates, který je jako režisér podepsán pod posledními čtyřmi díly osmidílné potterovské filmové série.