Johnny Depp je poslední dobou vídán dost často opilý, většinou se tak ale děje na ulici před barem. Kde ho i před dvěma týdny natočil na kameru pohotový kolemjdoucí. Na videu se Depp skácel opilý k zemi a zvedat ho musel jeho kamarád, který ho následně s bodyguardem naložil do přistavené limuzíny.

Už dříve ale Johnny předvedl opilecké grimasy a to, když byl v jednom baru na koncertu své oblíbené kapely. Tehdy Johnny Depp popíjel pivo ze sklenky na šampaňské. Hollywoodem se proslýchá, že Depp opět propadl pití alkoholu. Důvodem by měly být manželské problémy, které řeší se svou partnerkou francouzskou zpěvačkou Vanessou Paradis.

Fotogalerie
9 fotografií

Minulý týden se opilý objevil Depp na premiéře svého nového snímku Rumový deník v New Yorku. Chůze na červeném koberci mu dělala takový problém, že jej musel udržovat na nohou jeho ochránce. I když bylo evidentní, že měl Depp upito, nechali ho organizátoři podepisovat se fanouškům a pózovat fotografům.

Johnny opilce hrál například ve filmu Piráti z Karibiku, kde jeho postava piráta Jacka Sparrowa byla neustále naložena v lihu. V Deppově nejnovějším filmu Rumový deník si zahrál novináře, který bez flašky rumu neudělá ani krok. Doufejme, že si Depp ze svých rolí nebere příklad a brzy se vrátí zpátky do reality.

Podívejte se na trailer k filmu Rumový deník

Video
Video se připravuje ...

Trailer: The Rum Diary /Youtube/