Hvězda Harryho Pottera, jenž právě hraje na Broadwayi v muzikálu How to Succeed in Business Without Really Trying cítí, že rozhodnutí života bez alkoholu bylo to nejlepší, co mohl udělat pro svůj vztah s přítelkyní.

"Několik roků, jsem byl přímo okouzlený myšlenkou žít jako známá osobnost. Chtěl jsem chodit po večírcích a pít drahé drinky. Až nedávno mi došlo, že to není pro mě," svěřil se herec pro magazín GQ. V rozhovoru se také hrdě přiznává, že nepije od srpna 2010. Bál se nejen závislosti, ale je i rád, že ho v opilém stavu nevyfotili paparazzi, což by poškodilo jeho pověst.

"Ve skutečnosti si užívám fakt, že můžu mít s přítelkyní vztah, ve kterém jsem skutečně šťastný, nejen celou dobu totálně opilý. Radši budu sedět doma a číst, nebo si jen tak povídat s někým, kdo mě rozesměje," dodal romanticky.

Daniela Radcliffa se teď napjatí fanoušci dočkají ve druhé části závěrečného dílu ságy Harry Potter a Relikvie smrti. Rozhodně však chce pokračovat v kariéře, aby ho lidé nebrali jako dětskou hvězdičku, která po velkém úspěchu rychle zhasne.

Fotogalerie
7 fotografií