Ed O´Neill (65)

924631:gallery:true:true

Nejvýrazněji se změnil představitel gaučového povaleče Ala Bundy, Ed O´Neill, kterému je nyní pětašedesát let. Po skončení sitcomu Ženatý se závazky se herec snažil zbavit nálepky Ala Bundy a objevil se například ve filmu Sběratel kostí po boku Angeliny Jolie nebo ve snímku Šťastná čísla s Johnem Travoltou. Pokusil se také účinkovat v dalších dvou seriálech, oba však byly po prvních několika sériích zrušeny. Otec dvou dcer nakonec propadl bojovému umění džiu-džitsu, kde dokonce získal černý pásek. Ed má dvě mladší sestry a dva mladší bratry. S manželkou Cathy Rusoff se vzali v roce 1986 a vydrželo jim to tři roky. Poté žili oba odděleně do roku 1993, kde se zase usmířili. Nyní spolu bydlí v Los Angeles.

V době dospívání chodil Ed na kroužek herectví, i když ho hodně bavilo, dával přednost americkému fotbalu. V roce 1969, si ho tým Pittsburgh Steelers vybral jako jednoho ze svých hráčů, z týmu ho nakonec vyhodili, tak se rozhodl pro kariéru herectví. Nejprve se živil jako řidič autobusu, ale stále obrážel konkurzy. První zlom v jeho kariéře nastal, když zaskakoval jako náhradník v hlavní roli na Broadwayi v divadelní hře "Knockout". V roce 1972 začala jeho filmová a televizní kariéra filmem "Deliverance". Roku 1987 byl vybrán jako Al Bunda do komediálního seriálu Ženatý se závazky. V roce 1997 seriál skončil a s ním i další výraznější role pro Eda.

Katey Sagal (55)

924630:gallery:true:true

Pětapadesátiletou herečku Katey Sagal, představitelku trhlé Peggy Bundy v osobním životě provázela smůla. Sagal se za svůj život vdala celkem třikrát. První manžel jí tragicky zemřel a Sagal bojovala s problémy s alkoholem. Nakonec se vdala podruhé, tentokrát však během natáčení seriálu Ženatý se závazky přišla v sedmém měsíci těhotenství o své dítě. Podruhé otěhotnět se jí podařilo až ve čtyřiceti letech, kdy se jí narodila dcera Sarah Grace a dva roky po ní syn Jackson James. V roce 2004 se vdala potřetí a se svým manželem si pořídila dceru Esme Louise, kterou donosila náhradní matka.

Její otec Boris Sagal byl slavný režisér. Zemřel při natáčení seriálu Třetí Světová Válka, když jeho hlavu trefila vrtule helikoptéry. Její matka byla úplně první americká režisérka, zemřela v roce 1974. Katey má dvě sestry - dvojčata: Elizabeth a Jean. Teď v roce 2000 se rozvedla se svým manželem Jackem Whitem, se kterým žila od roku 1993. Katey nejprve začínala jako zpěvačka. Zpívala například jako sboristka pro Boba Dylana nebo Olivii Newton-John. V roce 1996 jí vyšlo hudební CD "...Well". Její první vystoupení na televizní obrazovce bylo v jedné epizodě Columba, kterou režíroval její otec. Roku 1987 si ji všimli producenti seriálu Ženatý se závazky a dostala hlavní roli Peggy.

Christina Applegate (39)

924632:gallery:true:true

S velkou ránou osudu musela bojovat herečka Christina Applegate, která v seriálu ztvárnila krásnou, ale hloupou Kelly Bundu, přezdívanou Melounek. Po skončení seriálu Ženatý se závazky se věnovala natáčení dalšího sitcomu s názvem Jesse, který jí vynesl hned několik cen a nominaci na Zlatý glóbus. Za hlavní roli v seriálu Samanta Who? získala dva Zlaté glóby. V roce 2008 herečce lékaři objevili rakovinu prsu. Applegate museli odstranit obě ňadra, a to i přesto, že rakovina byla pouze v jednom. Ze zhoubné nemoci se Christina úspěšně vyléčila. Nyní velmi aktivně podporuje kampaně pro prevenci rakoviny prsu.

Od roku 2001 byla vdaná za Jonathona Scheache, po čtyřech letech se spolu rozvedli. Christina je vystudovanou tanečnicí. I nyní tancuje 15 až 20 hodin týdně. Kromě herectví a hraní ve filmech se věnuje i vlastní restauraci Faulkner's Brasserie v západním Hollywoodu.

David Faustino (37)

924633:gallery:true:true

David Faustino si zahrál v seriálu Ženatý se závazky Buda Bundu. Po skončení sitcomu už nezaznamenal větší roli ani v seriálu ani ve filmu. Faustino se tak pokusil stát raperem a pod pseudonymem D L´il vystupoval se svojí skupinou The Outlawed Posse. Jeho účinkování na hudebním poli nakonec skončilo fiaskem. V roce 2007 se Faustino dostal do sporu se zákonem, když byl na Floridě zatčen za kouření marihuany. Případ byl však pro nedostatek svědků odložen. Nyní chodí s přítelkyní Elaine Hendrix a žije v Los Angeles.

Fotogalerie
14 fotografií