Média o sňatku spekulují už téměř rok. Matka často psala Reese, jestli se nehodlá vdávat, protože to četla v novinách. Ale Reese se jen smála. Teď bylo konečně spekulacím učiněno za dost. S Jimem Tothem si užili svatbu, jak se sluší a patří.

Na svatbu byli pozváni jen blízcí přátelé a rodina. Z celebrit se dostavili například Renée Zellweger, Matthew McConaughey, Tobey Maguire, Robert Downey, Jr., Alyssa Milano nebo Salma Hayek. Představitelka Bridget Jones - Zellweger byla z obřadu trochu rozpačitá, jelikož před týdnem ukončila vztah s Bradleym Cooperem. Na obřadu bylo dohromady 120 hostů. Za svědka šla Reese její nejlepší kamarádka Heather Rosenfield a malé neteře Witherspoonové byly za družičky.

Asi nejvíce romantický moment z celé události nastal, když si pár vyměnil prstýnky a k nebi vyletělo osmdesát bílých holubic.

"Je to milá holka!"

Reese rozhodně zařizování neponechala náhodě. Pár dní před svatbou obeslala všechny sousedy a omluvila se jim v dopise za dopravní zácpu a hluk během svatby. Sousedi to ocenili. Zdálo se jim milé, že při plánování svého velkého dnu, myslela i na okolí. "Je hezké, že nás upozornila. Je to milá holka," řekl jeden z jejích sousedů.

Jim Toth požádal herečku o ruku po loňských Vánocích s prstenem za v přepočtu asi 4 250 000 korun.

Blonďatá herečka, která se proslavila právě rolí ztřeštěné blondýny, Reese Witherspoon (35) se porvé provdala za Ryana Phillippa (36) a vydržela s ním osm let. Mají spolu dvě děti Avu (11) a Deacona (7). Po rozvodu herečka zkoušela i jiné vztahy, například s Jakem Gyllenhaalem. Pro Jima Totha to byla první svatba.

Fotogalerie
9 fotografií