Film si nenechal ujít ani Petr Novotný, který pak přítomné fotografy ohrožoval tyčí. Pouze v žertu, tyč patřila ke slavnostní dekoraci. Smysl pro humor nezapřela ani Lucie Zedníčková, která před velkým modelem velitele Transformerů předvedla hereckou scénu ječení.

Hned po slavnostním uvedení velkoformátového boje Autobotů a Deceptikonů pro VIP hosty následovala v kině IMAX první veřejná projekce filmu pro diváky.

Fotogalerie
8 fotografií

O filmu

Mimozemští roboti, maskovaní za pozemská auta, tentokrát ve 3-D. K tomu navrch nejkrásnější žena světa Rosie Huntington - Whiteley (podle prestižního pánského časopisu) v hlavní ženské roli. Režisér Michael Bay s třetím dílem ságy Transformers letos připravil všem malým i velkým klukům Vánoce už na léto.

Třetí díl Transformers nese podtitul „Temná strana Měsíce“. Právě tady před lety posádka první americké měsíční expedice Apollo 11 objevila mimozemské vesmírné plavidlo a moudře si to nechala pro sebe a pro tajné služby. Podle Autobotů to ale byla zásadní chyba, která by mohla zničit celou naši civilizaci.