Jak je zvykem Karla Vémoly, jenž si v MMA ringu nechává říkat Karlos nebo Terminátor, každý malér ve vztahu „žehlí“ penězi. Ať už jde o nákupy v luxusních obchodech, nebo přepychovou dovolenou v zahraničí. Poté, co se na zápasníka provalila údajná nevěra s půvabnou pornoherečkou vystupující pod přezdívkou Rika Fane (18), nikoho nejspíš nepřekvapilo, že manželé vyrazili do teplých krajin a užívají si romantiky i trochu té divočiny v přírodě. Jenže pozor - tentokrát jde o svatební cestu, jak Lela přiznala na svém instagramu.

Karlos a Lela vše samozřejmě sdílejí i na sociálních sítích. Dokumentují svůj pobyt na Mauriciu tak podrobně, že je jejich fanoušci mohou sledovat takřka „live“.

Pochlubili se například tím, jak snídají u žiraf. A zatímco si oni vychutnávají kávičku a stůl plný dobrot mají přímo u výběhu, krmí i zvířata, co k nim natahují své dlouhé krky. „Leli, to musíme mít doma,“ jásá Karlos, od kterého si žirafy berou větvičky s lupením přímo z ruky. „Takovou snídani jsem opravdu ještě neměla,“ souhlasila s ním také nadšená Lela.

Video
Video se připravuje ...

Karlos Vémola a jeho Lela: Naše manželství je teď ještě silnější David Turek, Elmer Carvalho

Poté, co ukázali, jak to vypadá, „když muž se ženou a žirafami snídá“, měli možnost dát maso lvicím či se třeba pomazlit s obrovskou želvou. A silikonem a botoxem vyztužená Lela nevynechala ani možnost zajít se opalovat na pláž, aby její pleť nachytala bronz i trochu jinak nežli pouze návštěvami solárka. „Takový klid... Jen ležet a nic nedělat... Stále nevěřím, že jsem tady,“ rozněžňovala se Lela, dvojnásobná maminka dcerky Lili (3) a syna Rockyho (1), ve svých instastories.

Mrkněte do naší galerie a jistě nám dáte za pravdu, že jim takovouhle dovolenou skutečně nelze nezávidět.

Fotogalerie
117 fotografií