Svá pověstná ňadra odhalila ve svém vůbec prvním snímku z roku 2004 Konečná stanice, byť jen velmi nenápadně; jelikož byla otočená zády ke kameře. Čím víc se ale Kerekes svým nezpochybnitelným talentem dostávala do povědomí široké veřejnosti, tím svolnější byla k odkládání dalších kusů oblečení ve svých nadcházejících počinech.

Opravdovou slávu zažila díky filmu Nestyda. Kdo by si nepamatoval ikonickou scénu se šlehačkou, kterou ji kolega Jiří Macháček slízával z intimních partií? Málokdo ví, že památný moment pochází z její hlavy: „Zaprvé jsem hrdá, že jsem si tu proslulou scénu vymyslela sama. A zadruhé jsem se narodila jako žena, takže mi rozhodně nevadí, že se mužům líbím. Nemám se za co stydět,“ řekla již před časem deníku Aha! herečka.

VIDEO: Sexy provokatérka Vica Kerekes: V novém filmu ukázala nahé půlky.

Video
Video se připravuje ...

Sexy provokatérka Vica Kerekes: V novém filmu ukáže nahé půlky! DP Film

Necudná dračice se náhle stala jednou z nejpopulárnějších hereček rovnou ve třech zemích - u nás, u sousedů a v Maďarsku. Následoval maďarský film s názvem 1 z roku 2009, kde Vica nejenže vytasila své pověstné poprsí, ale také se vyřádila v divoké postelové scéně. Kerekes o rok později v rouše Evině oslnila diváky také v epizodě seriálu Nesmrtelní.

S Jiřím Macháčkem se znovu sešli tělo na tělo v komedii Muži v naději, kde dekolt schovala za pestrý výběr perlových náhrdelníků. Své dokonalé křivky poté vykoupala v potůčku ve snímku 7 dní hříchů, ledové osvěžení však vystřídala v dramatu Příběh kmotra horká sprcha. Jedním z posledních filmů, kdy svolila ke zvěčnění svého dekoltu, je česko-rakouské drama Krycí jméno Holec. Nyní se podobným scénám spíše vyhýbá, je však otázkou, zda jim v budoucnu opět nepodlehne.

VIDEO: Vica Kerekes: Natáčení Anděla Páně bylo náročné. Snažila jsem se být statečná.

Video
Video se připravuje ...

Vica Kerekes: Natáčení Anděla Páně bylo náročné. Snažila jsem se být statečná. Igor Březina / BPŽ

Fotogalerie
70 fotografií