„Když jsem ležela zavřená na 27 za mřížema a připoutána řemeny za nohy a ruce k posteli (přestože jsem přesvědčena, že jsem tam neměla co dělat), bylo to strašné. Nejhorší zážitek v životě," šokovala Zuzana na sociálních sítích svými vzpomínkami z léčebny. Zážitek už prý nikdy nedokáže vymazat z mysli.

Ovšem i v takové zkušenosti si dokázala najít jisté ponaučení. „Nepomohly by mi ani miliony na účtě, ani známí všude možně a ani nikdo a nic z té hrůzy," vysvětlovala modelka, která od té doby už nemůže vystát lidi, kteří smýšlejí jinak a považují peníze za nejdůležitější věc na světě. „Bohužel jsem s takovým mužem taky žila a byla to katastrofa," prozradila dokonce.  

„Kéž bych tak mohla nějak pomoct lidem s prapodivně nastavenýma prioritama prozřít," dodala v příspěvku plném mouder, kterým vyvolala dost smíšené reakce. Někteří lidé jí projevili podporu, někdo zase vyčetl, že když peníze má, nemusí se o ně tedy starat.

Dočkala se i další nepříjemné reakce v podobě článku, jehož vyznění se Miss České republiky 2008 ani trochu nelíbilo. „Napsala, jak je HROZNÉ, že píšu životní moudra na SVŮJ IG PROFIL a k tomu dávám své fotky. Samozřejmě že vybrala z mých 365 fotek tu v prádle a napsala, že fotka s moudrostí nemá nic společného. Že mi jde jen o lajky a zakrývám to," zlobila se Jandová na Instagramu.

„Co mi tím asi tak chtěla říct? To stejné, co mi tvrdili učitelé ve škole? ŽENA JE BUĎ KRÁSNÁ, NEBO CHYTRÁ. Idioti," rozohnila se a jako naschvál u příspěvku sdílela další fotku v plavkách. „Opravdu nechápu tyhle tupé lidi. Booože, kéž se lidi vzpamatujou a začnou řešit především toho, koho vidí každý den v zrcadle," vzkázala rozhořčeně.

VIDEO: Jubilejní dvacátá MISS ČR Zuzana Jandová: Bojí se stárnutí?

Video
Video se připravuje ...

Jubilejní dvacátá MISS ČR Zuzana Jandová brzy oslaví třicítku! Bojí se stárnutí? Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
44 fotografií