Petra Krmelová se rozloučila s kolegy, kteří jí k jejímu poslednímu nedělnímu vysílání na České televizi připravili překvapení. Donesli jí kytici a na odchod jí zamávali, jak upozornil web Expres.cz. „Děkuji za milé překvapení a hezké loučení,“ poděkovala moderátorka na sociální síti a přidala fotografii s kolegy.

Jenže její kamarádka Zuzana Petrů o její výpovědi netušila, o čemž se také zmínila v komentářích. „Ty taky? Ach jo. Budeš mi na obrazovce chybět,“ posteskla si. Ale odpověď, kterou jí Krmelová poslala, čekal málokdo.

„Zuzi, po už netolerovatelné šikaně ze strany vedení zpravodajství a ‚šéfky‘ S6 (Studio 6) už to zkrátka nešlo. Ale jsi milá, děkuji,“ šokovala důvodem svého odchodu. Není však jisté, zda měla na mysli vedoucí vysílání Studia 6 Janu Záhorkovou. Konkrétní jméno Krmelová neuvedla.

"Petra Krmelová odchází z České televize na vlastní žádost. Na důvody, které uvádí jako příčinu vedoucí k ukončení pracovního poměru, si u vedení zpravodajství České televize ani u vedoucí Studia 6 dosud nestěžovala ani na ně neupozorňovala. Neodůvodněná tvrzení proto odmítáme," uvedla pro Blesk.cz tisková mluvčí ČT Karolína Blinková s tím, že šikanu na pracovišti odmítá.

Video
Video se připravuje ...

Petra Krmelova skončila na ČT Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
9 fotografií