Syn hitmakera Karla Vágnera (75) se po více než deseti letech na hudební scéně odhodlal uspořádat vánoční koncertní turné. Výtěžek z koncertů ovšem neměl putovat do jeho kapsy, nýbrž na dobrou věc. Muzikálový herec a zpěvák si totiž přál vybrat peníze na těžce nemocného chlapečka.

„V Modlanech a Teplicích jsme koncerty udělali s tím, že výtěžek půjde na pětiletého Románka, který bojoval se zhoubným nádorem," vysvětloval pro web Expres.cz Josef, jehož plány překazil krutý osud. Malý Roman (†5) totiž bohužel zemřel.

„Opravdu mě zdrtila zpráva, že tenhle malý, statečný kluk bohužel svůj boj prohrál," svěřil se skleslý Vágner, který ovšem ani po smutné zprávě šňůru neodpískal. „Románek už mezi námi není, nicméně my si za naším záměrem stojíme a výtěžek z koncertů poputuje jak jeho rodině, tak směrem k dalším dětem, které bojují tak jako on," vysvětloval na Facebooku Pepa, který se na všem dohodl i s  pořadatelem Petrem Hubeným. 

Nejenže tak před Vánocemi udělá zpěvák radost řadě svých fanoušků a fanynek, ale navíc se pokusí ulehčit těžkou situaci i rodině zesnulého Románka. Koncertem v Zrcadlové kapli Klementina 12. prosince zase pomůže společnosti Women for Women.

Objev roku 2007 v anketě Český slavík tak zřejmě myslí hlavně na druhé. Kvůli přípravě na turné tudíž zanedbává i vánoční přípravy. „Sice nestihnu asi koupit vánoční dárky, ale tak je objednám po netu a aspoň se vyhnu těm příšerným davům a frontám,” přiznal pro Expres.cz Vágner. „Moc se na všechny koncerty i do všech míst těším," dodal.

VIDEO: Josef Vágner a jeho velká řecká svatba! Nevěstou je tahle kráska!

Video
Video se připravuje ...

Josef Vágner a jeho velká řecká svatba! Nevěstou je tahle kráska! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií