Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sex po telefonu? Nagyová na dně: Policie má její intimní hovory s Nečasem

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: šim - 
17. června 2013
07:36

Telefon bývalé šéfky Nečasova kabinetu Jany Nagyové byl napíchnutý více než půl roku. Policie tak má k dispozici mnoho intimních konverzací mezi premiérem a Nagyovou, která mu zdá se byla blíž než jen na vzdálenost pravé ruky.

A právě o existenci záznamů velmi důvěrných rozhovorů a SMS zpráv se Jana Nagyová po svém zatčení a následném obvinění zajímala nejvíce.

Vůbec netušila, že je poslouchaná. Nejvíce ze všeho ji po tom zadržení deptalo právě to, že (policisté) slyšeli její důvěrné hovory,“ řekl deníku Právo právní zástupce Nagyová Eduard Bruna.

Že měla Nagyová s premiérem poměr, naznačily už i tajné dokumenty, které unikly z policie. Také olomoucký státní zástupce Ivo Ištván potvrdil, že zájmy Nagyové v kauze sledování Radky Nečasové byly ryze soukromé.

Nagyová zneužila své kontakty s šéfy Vojenské zpravodajské služby a zařídila, aby sledovali premiérovu ženu. Chtěla zřejmě získat důkazy o její nevěře a dotlačit tak premiéra k rozvodu. K rozvodu Nečasových nakonec dojde. O rozkolu manželství premiér, který dnes podá demisi, informoval jen den před velkým zatýkáním.

Včera se navíc ukázalo, že premiér Nečas o výsledku sledování Radky Nečasové věděl. Nagyová mu jen pár dnů před razii údajně v slzách ukázala fotografie pořízené při sledovačkách, které měla ukryté ve svém sejfu. Nečas ale prý nevěděl, že je to Nagyová, která nechala jeho ženu sledovat.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

rbursik ( 7. srpna 2013 15:02 )

no a co jinde se to neděje?

itartas ( 19. června 2013 20:55 )

nepřipadá v úvahu...nikdy nic do telefonu, zásada č. 1

barija ( 19. června 2013 12:02 )

Měšné, trapné, smutné, blbé, pro nás ponižující, za co nás majííííííííí?

barija ( 19. června 2013 11:59 )

.... Nevěřím už na žádný čistý štít, na čestné a poctivé, bohužel. To už nejde! Je mi to líto. A ani nevidím žádný směr, kudy by se naše politika měla ubírat.

itartas ( 19. června 2013 10:11 )

zlatej Paroubek nebo Topolánek....vem si něco na hlavu, prosím tě!

Zobrazit celou diskusi