Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šéf WikiLeaks? V posteli je nula! Říká žena, která ho obvinila ze znásilnění

Julian Assange se bránit může, ale pomůže mu to?
Julian Assange se bránit může, ale pomůže mu to?  (Autor: archiv)
Autor: cas.sk, mivr - 
20. prosince 2010
21:39

K médiím se dostal spis z vyšetřování sexuálního obvinění Juliana Assangea. Šéf WikiLeaks se teď tedy asi pořádně zapotí. Ženy, které ho obvinily, jeho postelové schopnosti moc nechválí. A navíc s nimi měl nechráněný sex, se kterým nesouhlasily, což je ve Švédsku, kde k činům došlo, bráno jako znásilnění.

Britský deník Guardian se dostal ke spisu, který konečně prozrazuje něco víc o obviněních ze znásilnění a sexuálního nátlaku, kvůli kterým v Británii věznili zakladatele serveru WikiLeaks Juliana Assangea.

Neumí to s kondomem?

Ten byl obviněný dvěma ženami ve Švédsku. Obvinění se točí okolo deseti dní, které v srpnu Assange strávil ve Stockholmu. Jedna z žen řekla policii, že mu dovolila být v jejím bytě. V době jeho pobytu měla být pryč, ale vrátila se dříve. Vyšli si tedy spolu ven a potom se vrátili k ní do bytu.

Ve výpovědi, kterou šéf WikiLeaks zuřivě odmítá, jí prý potom hladil po noze, serval jí šaty a roztrhl náhrdelník. Potom se prý snažila trochu se zahalit, protože to na ní bylo moc rychlé, ale Assange z ní strhl i to. Nechtěla dále pokračovat, ale uvědomila si, že už je moc pozdě. Poté s ní chtěl mít nechráněný sex.

Snažila se mu prý vnutit kondom. On to ale odmítal a držel jí ruce a nohy, aby se nemohla sexu bránit. Nakonec s ochranou souhlasil, ale prezervativ podle žalobkyně schválně roztrhl a ejakuloval v ní. Assange švédské policii, která se případem zabývá, tvrdil, že s dotyčnou sex měl a že si protržení kondomu nebyl vědom.

Následující den přednášel šéf WikiLeaks na semináři, který tato slečna organizovala. Tam se seznámil s pozdější druhou žalobkyní. Tu vzal na oběd a do kina, kde ji začal líbat a strkat jí ruku pod oblečení. Večer konala první žalobkyně večírek, na kterém se svěřila přítelkyni, že to byl nejhorší sex jejího života. „Nebyla to jen nejhorší šu***ka, ale i násilné,“ měla říct doslova.

Nepříjemný budíček

O den později si dal Assange sraz s druhou slečnou. Oběma šlo o sex. On nechtěl použít kondom a ona souhlasila. Takový přístup ale Juliana nebavil a radši usnul. V noci se oba vzbudila nakonec se spolu přece jen vyspali. Tentokrát to bylo překvapivě s prezervativem. Ráno jí připravil velmi zvláštní probuzení. Druhá žalobkyně do spisu uvedla, že ji vzbudilo, že s ní má Assange sex. Ptala se ho, zda má kondom, a on jí řekl, že ne.

Obě ženy se brzy zkontaktovaly a žádaly Assangea, aby si nechal udělat testy, zda nemá nějakou pohlavní chorobu. Vyhrožovaly mu i policií. Ve Švédsku se nechráněný sex, se kterým jedna strana nesouhlasí, bere jako znásilnění. Julian jim ale prý řekl, že se nenechá vydírat a testy odmítl. Assange byl tedy uvězněn, ale ve čtvrtek byl propuštěn na kauci. Jak to celé dopadne, se teprve uvidí.

mandat ( 22. prosince 2010 22:06 )

Gratuluji!!!!!

mandat ( 21. prosince 2010 09:03 )

Je rozdil,kdyz ma chlap nahodny sex s cizi zenou a sex se zenou,kterou miluje.Jsou samozrejme vyjimky.Ale normalni prumerny chlap je egoista,vystrika se a je to.Co je s jeho nahodnou partnerkou ho nezajima.Take se divim,ze dospele zeny si berou cizi muze do bytu a to i kdyz uz s nim zazily nemile prihody....podivne...Take je divne,ze vse neoznamily hned na policii,ten stejny den,napriklad.Vse je podivne sesroubovane.

mandat ( 21. prosince 2010 09:00 )

Svata pravda !

whoossain ( 21. prosince 2010 06:31 )

To, že současný pseudodemokratický a rádobysvobodný systém používá praktiky dobre známé všem totalitním režimům je věc, která je jasná každému myslícímu člověku. Nepřítele je třeba v očích veřejnosti zprofanovat, pošpinit ho, poškodit jeho důveryhodnost a na základě vykonstruovaných tvrzení a faktů ho odstranit z veřejného života. V případě neúspěchu pak následuje fyzická likvidace (případ Johna Patricka Bedella)...

nasralson ( 21. prosince 2010 05:54 )

to byl sex a tergo čili zezadu,nemohlo jít o znásilnění,protože ty holky mohly kdykoli odejít.

Zobrazit celou diskusi