Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Televize Nova končí s programy Fanda, Smíchov a Telka. Přejmenuje je

Autor: pet - 
23. prosince 2016
12:00

Televizní skupina Nova se s přicházejícím novým rokem rozhodla přejmenovat své televizní kanály. Podala návrh Radě pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) a ta s ním souhlasila. Názvy programů Fanda, Smíchov a Telka změní na Nova Action, Nova 2 a Nova Gold. O souhlasu se změnou informovala RRTV v tiskové zprávě.

Společnost se tak rozhodla, protože chtěla všechny své kanály spojit značkou Nova.

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) schválila a udělila společnosti CET 21 souhlas ke změně názvů programů. Mužský kanál Fanda se tak přejmenuje na Nova Action. Fanda byl spuštěn v roce 2012, orientoval se cíleně na mužského diváka a byl tak třetím kanálem vedle kanálu Nova a Nova Cinema.

RRTV dále souhlasila i se změnou názvu menšího rodinného programu Smíchov na Nova 2 a programu Telka na Nova Gold, který přináší informace z archivního vysílání.

Nova už ale delší dobu vlastní ochranné známky Nova Classic a Nova Gold. Při jejich získání situaci nekomentovala, jen poznamenala, že chystá něco nového.

CET 21 provozuje kromě výše uvedených stanic i další: Nova Sport 1, Nova Sport 2 nebo Nova a Nova Cinema.

 

9rot6 ( 24. prosince 2016 06:02 )

Nač přejmenovávat,zrušit, vždyť to jejich programové zázemí spočívá pouze v tom, že si vyměňují filmy, seriály a další programy mezi sebou a melou to pořád dokola, třikrát do roka dají premiérově nějaký zoufalý film a už si ten film, nebo i seriál mění navzájem a pro jistotu to ještě projedou" i na JOJ na Slovensku,jeden příklad,v jednom díle kteréhokoli seriálu je skutečný čas samotného seriálu cca 40 minut, ale s reklamami téměř na cokoli vám z jednoho dílu udělají i dvouhodinový díl, zrušit,akorát se vytahují,že mají sedmdesát poboček, ale v podstatě ze 70% na reklamu!

1pravda1 ( 23. prosince 2016 19:45 )

A přitom největší komedie je KDU-ČSL s Hermanem, který žebrá o vyznamenání pro nacisty vězněného strýce Bradyho a předtím se jde omlouvat na sudetoněmecký sjezd, proč nevzal strýce s sebou , s Bělobrádkem, který nemohl pro svou nemoc vykonávat funkci veterinárního dozoru, ale politiku podle svých slov zvládá - je jednodušší ...

ivoadler ( 23. prosince 2016 18:36 )

 Přejmenování programů má věcný základ, už podle názvu divák pozná, kdo je provozuje. To je plus. Náplň programů je spíše ubohá.

panda82 ( 23. prosince 2016 18:19 )

televize Nova končí , myslí že když přejmenují programy tak získají na kvalitě, nu sračky jsou jemom račky

petrusaa ( 23. prosince 2016 18:03 )

Já bych se styděl dát tomu jiný název,do dneška jsem si myslel že uvedené stanice provozuje léčebna Bohnice pro své pacienty,jako uspávací program když je chytne amok

Zobrazit celou diskusi