Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tátu dvou dětí obvinila z pedofilie: Zabil se kvůli »falešné« logopedce?!!

Autor: Zbyněk Schnapka - 
29. ledna 2015
05:00

Děsivá série událostí, která skončila sebevraždou otce rodiny. Dítě šlo k logopedce, kterou našla matka na inzerát. Ta jeho otce udala jako pedofila, úřady rodině sebraly děti a táta se oběsil! Blesk s logopedkou mluvil a ta tvrdí, že vlastně logopedka vůbec není!

Případ, který už třetí den sleduje celé Česko. Rozpad rodiny, smrt... to vše po nahlášení podezření z pedofilie. Kdo je logopedka, u které to vše odstartovalo? Dominika B. žádné psychologické služby přímo nenabízí. Není ani soudní znalkyně, ani specialistka na rozpoznání takového závažného problému v rodině.

„Já žádná logopedka nejsem, já jsem speciální pedagog,“ dušovala se překvapivě Blesku. Přitom na nástěnce před svou ordinací v domu u klatovského náměstí jasně logopedické služby nabízí. „Já jsem si ji vybrala jako logopedku. S dcerou jsem obešla v Klatovech dvě logopedky (pozn. red.: ve městě jsou jen dvě pravé specialistky). Obě měly plno. Dominika B. byla ochotná vzít nás hned a bez pořadníku,“ říká Marta Jungová.

„Já jsem s holčičkou, kterou ke mně matka přivedla, neřešila žádný logopedický problém. Důvod, proč přišly, byl ten, že holčička má velké problémy s komunikací s dospělými lidmi,“ tvrdí dnes překvapivě »falešná« logopedka Dominika B. Jenže tohle matka odmítá. „Lucinka (5) špatně vyslovuje. Půjde brzy do školy, tak jsem chtěla, aby správně mluvila a bylo jí dobře rozumět,“ vysvětluje Jungová. Nebrání se logopedka tímto vysvětlením náhodou proto, že rozborem situace zasáhla do oboru (a do života rodiny), ve kterém není studovaná ani školená?

Podle oslovených odborníků bylo špatně i to, že Lucinka byla na sezení a logopedka vždy rodiče poslala pryč. „Logoped si nikdy nemůže dovolit mít u sebe dítě a říci rodičům: ,Teď odejděte pryč‘,“ řekla včera Blesku klatovská logopedka Ivana Šedivá.

Z kreseb holčičky a slovního popisu o prasátku s dlouhým ocasem a oslíkovi podle všeho logopedka-psycholožka usoudila, že otec dceru osahává, ne-li něco horšího... Jenže při prošetřování se nic takového nepotvrdilo.

Podle serveru Novinky.cz otec ve výpovědi uváděl věci, které rodiče běžně dělají a nejsou obviňováni z pedofilie: „Obě holky jsem myl, jako každý otec myje malé děti. Namydlil jsem je po celém těle včetně genitálií a konečníku, opláchl vodou z vany a nakonec utřel od hlavy až po paty,“ říkal například. Nařčení nakonec neunesl a spáchal sebevraždu.

Video Podrobnosti ke kauze a názor odborníka - Tomáš Polák, Petr Soukup
Video se připravuje ...

pianko.klidek. ( 2. února 2015 10:51 )

pravda

pianko.klidek. ( 2. února 2015 10:49 )

na podivné chování a reakce dítěte logopedka upozornila prom. psych. která dítě vyšetřila a došla k závěru, že je lucie zneužívaná. Logopedka nikoho neobvinila, prom. psych. podstoupila případ policii. Otec se jednoznačně bál sexuologického vyšetření a proto raději dobrovolně odešel ze života. Každý má ve tváři vepsáno jaký je a tento chlap tam má vepsanou úchylku. Je to pedofil jak vyšitý!!!!!!!

vemari ( 30. ledna 2015 01:46 )

 Clio nevim co v tom vidíš ale ja jako matka dospělých deti jsem v mytí deti neviděla nic jiného nez očistu a přesně tak můj manžel .ty ale v tom vidíš jiný pod tón asi to není teda normalni nebo nejsi promiň normalni ty a vidíš v tom něco jiného nez očistu .tak tobě bych sve díte nesverila to promiň .

clio ( 29. ledna 2015 23:00 )

4leté ditě si už samo umí umýt intimní partie , samozřejmě že za dohledu dospělé osoby ale zvládne to . Dospělá osoba mu už umyje ostatní části těla ale intimní partie zvládne dítě samo.

vemari ( 29. ledna 2015 22:09 )

 A kdo by měl koupat chlapce?co matky samoživitelky ?to jsou teda názory ,zadny normalni chlap nedostane chuť na díte a na svoji dceru.

Zobrazit celou diskusi