Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dceru mu v Thajsku srazilo auto: Peníze chtěl vybrat hraním na kytaru, jenže...

Autor: dce - 
15. ledna 2015
12:59

Lukáš Matěna od začátku prosince cestuje s rodinou po světě. Jenže v Thajsku se jim stalo neštěstí - malou dceru jim zde srazilo auto a ona skončila v nemocnici! Potřeboval si přivydělat peníze, a tak se na ulici postavil s kytarou, jenže to není v Thajsku povoleno.

Rodina Matěnových přijela na thajský ostrov Phuket 4. ledna. Pobýt zde měla jen čtyři dny, jenže pak došlo k nehodě. Šestiletou dceru Rebeku srazil neopatrný řidič. Byli jsme v chrámu Chalong. Parkoval jsem s motorkou a netušil jsem, že se Rebeka rozhodla sama přejít přes cestu. Auto, které od chrámu vyjíždělo, do ní narazilo,“ uvedl pro server Novinky.cz Lukáš.

Rebeka leží v nemocnici s nohou natřikrát zlomenou! Výdaje za nemocnici - téměř 600 000 korun - jim díkybohu uhradí pojišťovna neopatrného řidiče. Jenže Matěnovi potřebovali peníze na prodloužení pobytu, a tak se Lukáš postavil na ulici a začal hrát na kytaru.

Doufal, že tam vydělá alespoň pár drobných, jenže se přepočítal. Podobné věci jsou v Thajsku protizákonné. Hned na sebe tak upozornil místní policisty, ti ho z ulice vykázali. Lukáš ovšem odmítl jakoukoliv pomoc od ambasády. „Může přijímat tekutou stravu a za pár dní ji možná z nemocnice propustí. Za týden ji ale čeká kontrola a týden nato další operace,“ prohlásil na adresu Rebečina stavu Lukáš.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

koko61 ( 16. ledna 2015 22:40 )

ubožáku ko.ko.tský

koko61 ( 16. ledna 2015 22:38 )

To víš Ty, chcíp.lotino, já na rozdíl od Tebe nejsem ko.kot, ale máma od 3 dětí, takže vím, že bych do této země s manželem neposlala ani jedno, ubožáku ***.ský

leila232 ( 16. ledna 2015 13:55 )

Mafia po nem neide ale ide po nom socialka, kvoli jeho 4 detom, o ktore sa so svojou psychicky narusenou zenou nestaraju.

leila232 ( 16. ledna 2015 13:53 )

Realita je taká, že pan Matejka z CR utiekol, on je socialny pripad a nad hlavou im visi sudny dohlad nad detmi. Preto si nemoze dovolit pomoc z CR a preto im predlzenie pobytu vyhovuje. Vzdy ked sa situacia vyostri, odcestuje z CR alebo zmeni bydlisko. Moj znamy chudak s nimi ma vlastnu otrasnu skusenost. Kvoli nemu a jeho rodine sa z baraku stahuju ludia. Niekolkokrat na nich volali policiu, jeho zena Klara sa liecila na psychiatrii a je psychiatricky pacient. V strede noci mava zachvaty, krici a ziape na cely barak a nemoze sa ukludnit. Par ludi ma aj nahravky. Zoparkrat ju uz museli odniest policajti. Od roku 2011 im ide po krku socialka!!! Deti nemaju zakladne hygienicke navyky, ani jedno z nich nechodi do skolky alebo skoly. Vraj su zastanci vychovy, ze deti sa vychovaju samy a nechavaju ich len tak, nicomu ich neucia, ziadna vychova, ziadna disciplina. Behaju večne po ulici, susedia vraveli, že ich raz zrazi auto a je to tu, presne to sa aj stalo! Byvaju vsetci este aj s tchyni v dvojizbovom byte. Vsetci spavaju v jednej postely a žiju ako zvierata. Jeden velky hnus!!!

mememumu ( 15. ledna 2015 19:11 )

A takto dopadají osoby, které si přečtou sotva titulek...

Zobrazit celou diskusi