Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Souboj titánů! Učitel vs student!

Autor: mb - 
8. dubna 2014
20:59

Každá třída má svého šprta i výlupka. Drzoun Blair Moore (18) ze střední školy v Kalifornii svého učitele nejdříve provokoval marihuanou a pak na něj vystartoval! To ale neměl dělat – učitel totiž není žádné ořezávátko!

Konflikt začal, když učitel pohrozil 18letému studentovi, že zavolá ochranku, pokud si nesedne a neschová marihuanu. To mladého výtečníčka rozlítilo a na o 42let staršího muže se bez milosti vrhl!  Mark Black (60) byl ale připraven. Kromě exaktních věd vyučuje také wrestling. Netrvalo dlouho a zkušenost zvítězila nad mládím. Na internetu koluje nahrávka, kde poražený student prosí, aby ho trenér pustil.

Přestože drtivá většina žáků i rodičů stojí za vyučujícím, Mark Black byl přinucen vzít si dovolenou. Školní inspektorka Sandra Lyon zareagovala nekompromisně: „Na základě záznamu, který jsem měla možnost shlédnout, jsem dospěla k názoru, že se učitel dopustil nepřiměřeného fyzického zákroku.“

Její rozhodnutí vzedmulo vlnu protestů mezi studenty i rodiči. Na Facebooku již existuje skupina „Podporujeme učitele Blacka“, která získala více než 10 000 »lajků«, což je více než 10% obyvatel města Santa Monica.

Blair Moore byl zatčen a obviněn z vyhrožování učiteli, napadení školního zaměstnance a držení drog na školním pozemku. Do konfliktu byl zapojen ještě další 16letý student, který měl údajně také napadnout zasahujícího učitele.

thomikb ( 9. dubna 2014 19:06 )

a video je pryč! tomu se říká internetová cenzura...

Zobrazit celou diskusi