Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

ZVĚRSTVA amerických vojáků: Pálí mrtvoly Iráčanů!

Autor: štš - 
17. ledna 2014
12:30

Až po deseti letech vypluly na veřejnost fotky zvěrstev amerických vojáků v iráckém městě Fallúdža. Mariňáci na nich benzinem polévají mrtvoly tamních vojáků a povstalců, zapalují je a pak nad nimi pózují!

Snímky jsou tak děsivé, že server TMZ, který je získal, nechce většinu publikovat. Americké ministerstvo obrany zahájilo vyšetřování kvůli hanobení ostatků. „Prověříme pravost fotek, okolnosti, jak byly pořízeny, a pokusíme se identifikovat vojáky,“ řekl mluvčí ministerstva Bill Speaks. Prokáže-li se jejich vina, čeká je trest.

Případ připomíná incident z roku 2012, kdy se objevilo video z bagdádské věznice Abú Grajb, kde američtí dozorci vězně bili a močili na ně. Nejméně deset z nich bylo odsouzeno.

smrk ( 3. února 2014 09:34 )

Hoď se do klidu nebo ti praskne žíla, pamatuješ hovno a kritizuješ. Občas si něco přečti aby jsi byl v celkovém obraze - oni si totiž obě strany nemají absolutně co vyčítat. Jedni dřív,jiní dnes - co je horší ? Mě osobně vadí třeba to jak některé státy se neustále vojensky serou do jiných států,kde nemají absolutně co pohledávat a potom se diví, že jim to někdo vrací formou terorismu.

jana999 ( 18. ledna 2014 11:26 )

se uklidnite, ti vojáci to měli určitě nařízené, aby se nešířila epidemie, kdo by dobrovolně chtěl snášet takový smrad, si vůbec neumíte představit co je to za puch, v Indii mají pohřební město, kde to taky spalujou venku a je tam smrad na blití

zabibol ( 18. ledna 2014 08:30 )

Bolševici a komunisti zavraždili miliony lidí po celém světě. Rusáci pobili 20000 bezbranných polských důstojníků a ještě se to snažili shodit na Němce. To je zvěrstvo a ne pálit rozkládající se mrtvoly. U nás se mrtvoly pálí taky.

sugarbitter ( 17. ledna 2014 20:44 )

Horší bylo, když před časem vyšlo najevo,že na mrtvé močili. Samozřejmě,že to vypovídá o člověku. Takový jedinec bude hovada v každé profesi a v každí životní roli. Mluví se tady též o Rusech. Rus, když při osvobození odcizil hodinky, byl bez milosti zastřelen. Bez satrachu z trestu se někteří lidé stávají dobytkem. A to i v míru.

russoo ( 17. ledna 2014 20:29 )

A tam se věřejně zohavovaly mrtví? Možná vyráběly to jo. Nehledě na to, že to je tvrzení typu jedna paní povídala...bez důkazů.Op roti důkazům jak Američani v jiné jimi okupované zemi se chovají...

Zobrazit celou diskusi