Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jihlavský "šmírák" před soudem: Nájemníky natáčel skrytou kamerou

Video se připravuje ...
Autor: Jiří Čada - 
13. ledna 2014
17:20

Jako děsivý zážitek prezentovala shodně v pondělí u jihlavského soudu čtveřice bývalých nájemníků své předchozí setkání s obžalovaným „šmírákem“ Lubošem V. (53) z Jihlavy.

Ten si své nájemníky, kterým pronajímal část svého bytu, natáčel za koupelnovým zrcadlem skrytou kamerou v těch nejintimnějších okamžicích. Vše prasklo loni v lednu, když dvojice ubytovaných, Michal Š. se v koupelně v legraci pošťuchoval s Petrem K.. Petr zakopl a nečekaně rozbil koupelnové zrcadlo.

„Zprvu jsme tomu nechtěli vůbec věřit. Za zrcadlem byla místnost, kde byla ukryta do sítě připojená kamera a množství porno časopisů,“ líčil u soudu poškozený Michal Š. „Okamžitě jsme přivolali do koupelny naše partnerky a pak i policisty, v tu chvíli nám došlo, proč nám někdo na poličce u zrcadla stále v naší nepřítomnosti přerovnával kosmetiku. Ty krémy a šampony totiž překážely objektivu nastražené kamery,“ dodal Michal. Oba páry shodně potvrdily, že v koupelně předtím spolu měly několikrát sex.

Čtveřice bývalých nájemníků tvrdí, že zažila šok a chce po bytném odškodnění ve výši 90 tisíc korun. Vondrák prý dokonce po nich požadoval, aby se koupali vždy spolu a tím údajně šetřili spotřebu vody.

„Viděla jsem strašně rozčilené a zklamané mladé lidi. Majitel bytu byl v naší přítomnosti příšerně nervózní a na některé dotazy nedokázal odpovědět,“ vypověděla před soudem policistka Veronika Červenková, která místo ohledávala. Na místě policisté našli rovněž nahrávky dalších nahých žen v koupelně, které však nedokázali identifikovat.

Obžalovaný Luboš V. odmítl před soudem vypovídat a marně soudkyni žádal o jednání s vyloučením veřejnosti. Soudkyně Dagmar Koutníková nakonec jednání odročila na začátek února.

ruudazvostravy ( 13. ledna 2014 22:48 )

Nó,voni sy tam bů.zeranti hoblovaly votvori a pantáta sy za rohem přetahoval lýmec,aš mr.tka stříkala do stropu,dobitek velkomožney.

ramlice69 ( 13. ledna 2014 20:10 )

Takže Michal se v koupelně pošťuchoval s Petrem. A co na to jejich partnerky???

Zobrazit celou diskusi