Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Moderátorku naštvaly stížnosti černošky a křičí do světa: Santa a Ježíš byli bílí!

Moderátorka Megyn Kelly si nebrala žádné servítky a v živém vysílání všem dětem vysvětlila, že Santa Claus a Ježíš Kristus byli běloši.
Moderátorka Megyn Kelly si nebrala žádné servítky a v živém vysílání všem dětem vysvětlila, že Santa Claus a Ježíš Kristus byli běloši.  (Autor: Wikipedia.org/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
13. prosince 2013
16:58

Moderátorka americké stanice Fox News Megyn Kelly má jasnou představu o bílých Vánocích. Když si černošská novinářka Aisha Harris stěžovala, že by neměl být Santa Claus znázorňován jenom jako běloch, děsně jí to rozzuřilo. „Děti, Santa je bílý,“ křičela pak ve vysílání.

Megyn Kelly rozvinula s dalšími moderátory a odborníky debatu na téma, proč by měl být Santa Claus černoch? „Mimochodem, děti, Santa je bílý, tento člověk si jen stěžuje, že bychom možná měli mít i černého Santu,“ řekla blonďatá moderátorka ve vysílání.

„Jenom proto, že se kvůli tomu cítí špatně, neznamená, že ještě něco změní,“ pokračovala tvrdě. Podle moderátorky Fox News zřejmě Aisha Harris špatně nesla, že jí dárky domů nosí právě bílý Santa Claus.

Ježíš byl taky běloch!

Jenže to Megyn evidentně nestačilo, musela do ožehavého tématu ještě více rýpat. „Ježíš byl taky běloch. Je to ověřitelný fakt, stejně jako u Santy. Jen chci, aby to děti, které se právě dívají, věděly,“ dodala.

mikade ( 14. prosince 2013 06:58 )

..když už jsou ty Vánoce... tak ti přeji , aby ti dědá MRÁZ "gule spálil" (pokud je vůbec máš)

cenda2 ( 14. prosince 2013 00:20 )

Souhlasím s platykodonem. Mě je taky jedno, jestli hraje černej (třeba W.Smith) nebo žlutej (J.Chan). Pro mě za mě, ať je třeba oranžovej nebo zelenej, ale dosud mi nikdo nevysvětlil, proč těm nebílým to označení barvy vadí. Když mě někdo nazve "bílým", tak mi to nevadí.

platykodon ( 13. prosince 2013 21:46 )

Ona to zase taková legrace není a bude se to týkat i nás. V USA mají nařízeno, že ve filmech musí hrát určité procento černochů,kolik z toho musí mít kladnou roli. Je to legrace? Je to rasismus? Pokud ano, tak ne ze strany bílých. Mně je jedno, zda hlavní roli hraje černej nebo bílej, ale jak to hraje. Evidentně černochům to jedno není.

zabibol ( 13. prosince 2013 21:19 )

Komunisti mají dědu mráze. Ten ale nic neroznášel, protože přišel hladný z Ruska.

zabibol ( 13. prosince 2013 21:17 )

On taky nechodí po bordelech.

Zobrazit celou diskusi